Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je dobar golman vidjelo se prosle sezone u LP , narocito protiv Bayerna!
ja kol'ku će klupu imat city... morat će iznajmit' dio tribina za rezerve
Dobit ce i pismo zahvale ko ga kupi...
Kako city može biti u utrci, a imaju već jednog od najboljih u liku Joe Harta. I šta će sa Valdesa??
Shit od golmana, ima reflex ali nema tehniku...Dize ga to sto brani u Barci a na prste jedne ruke se moze izbrojati situacije u kojima je izvukao Barcu ili nesto sl. Mozda 20-ti golman na listi koji bi trebao doci u Arsenal !
Ja vam kazem da on zna nekad biti kuks golman (izlijetanja itd)..ali je jedan od najjacih ako i najbolji golman kad su 1 na 1 situacije u pitanju...ko se sjeca finala protiv arsenala (henry)...drogba jedno 1000x...i jos nebrojeno puta
a je li vi razumijete da je TO MINIMALNO 3minute sudijske nadoknade?!?!?!
pogresan ciko :)
I nije tesko izborena pobjeda, nego krađom izborena pobjeda. Tko je gledao utakmicu zna o cemu pricam, kroz glavu mi je odmah prosla ona utakmica ESP-BiH kad smo primili gol u 99. minuti. Tako je i sinoc bilo, igralo se dok Uefalona ne da gol za pobjedu.
ja sam gledao ali nekako,I ako ne navijam za Barcu, su mi I bili bolji... I zasluzeno pobijedili
ugledali se na real :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najprecjenjeniji golman u Evropi. S obzirom na igru Barce, manje golova bi primao Šehić