Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ces morati Barcu otkljucati na socceru ! :)
idi ko te je.e moze Wenger i bez tebe bit cetvrti....surova realnost zbog koje zalim
Barca ce platiti Arsenalu 29 miliona eurica + 5 ako osvoji dva puta La Ligu i jednom Ligu rvaka, a jos 5 miliona je sam Cesc platio tako sto je pristao na manju platu u Barci sto na kraju kaze da ce Arsenal hajrovat\' 39 miliona.
arsenal je sad u rangu sunderlanda,west brom.,stoke-a,QPR-a itd itd itdd vjerujte
ima li ovdje bar 1 simpatizer barce prije dolaska ronaldinja??
Vengere idi iz Arsenala
glavonja
Potez decenije vjerujte mi da ce barca jos vise sabijat sa Cescom :D
@ vladavic, ispravka....mislis olimpic...
FORZA JUVE
novi sajt o premijer ligi bih plbihvijesti.blogspot.com
Ovo je skoro ravno mom prelasku u Olimpik!
Bajno i sjajno Fabra, ali ovo ti je najvjerovatnije kraj karijere... @Ble!... Nisam siguran jel\' takav pashe uz Barcelonin stil igre... Bio je jedan takav... Ibrahimovic... pa je samo tako reci smetao u shpicu.
Imali su Ibru,pa ga otjerase poslije jedne godine. Imaju fetish niskih igraca.
gledam igru Barce i kontam kako im fali jak,visok napadač u centru napada.ovo napadača što imaju sve niski igrači,slabi a sa jednim korpulentnim bi dobili puno više nego od još jednog igrača srede terena koji će odigrati par utakmica da bi se Xavi ili Iniesta malo odmorili.
uuuuuu sto smo jakiiii jbt