Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto nije dobio radnu dozvolu da ostane u Liverpoolu. Dosad bi mozda i igrao za prvi tim, i bio u paru sa Dzekom u reprezentaciji.
On je jak, on je lud, on je zeljeni manijak!!💙
uz pjacu najbolji napadac dinama, jos da ga prati glas bbb bio bi najbolji bih igrac sto i nije iskljuceno. velika je vjerovatnost da i hadziahmetovic dodje vec do 31.
Momak je sada vjerovatno na treningu...priprema se za nove evropske nastupe...a sta vi radite besposlicari koji dajete negativne komentare!!!?
Zadnju tekmu si loše igrao samo 27% tacni dodavanje (2/7) 3-suta u okvi,al blago je to bilo 2-van okvira 2-faula si napravio 1-a samo jedan na tebi bio.
"ta ce on, ja mu loptu kroz noge provlacio..."
Jarane ja sam se ko golman bacao i pravio parade po betonu i nikakve fajde ti barem igraš u Dinamu