Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E'o pitaj mene.........očekujemo pobjedu....još nešto !!??
Ovo se kod nas zove- ofiraža :D
Samo da imamo malo bolju odbranu Argentina nas nebi pobijedila 100% sam siguran. Moramo pod hitno traziti jacu konkurenciju, Arslanagic prije svih.
njima da je u interesu da pojacaju odbranu nebi otjerali Zukanovica koji je kvalitetom iza Spahica sto se tice odbrane
Spahic svaku dugu utakmicu pravi ogromne kiksove, Zukanovic je sila, moze igrati cak i zadnjeg veznog, i lijevog beka... Ma sramota ba, bitno je da za Sunjica ima mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje bi proshao da se predstavio kao bosanac...
PAPAK
Trebali su ga naguziti u kampu i poslati ga nazad Argentincima kao opomena sta ih ceka.
e cuj ko nijemac, pa kod nas u reprezentaciji se bolje prica Njemacki nego Bosanski
ti ne postojis budalo
de ba ... ovo je bezazleno. sta su nasi "navijaci" radili portugalu pred baraz u zenici. ljudi oka nisu sklopili u hotelu pred utakmicu od deranja i provociranja. (a opet nas pukli po usima).
Bas je nasao da bude nijemac, a kod nas pola svaba u timu. E jesi se prosuo ko riza.
sta glumis ti cupo engleza
Mozes cekati 5 dana,mozes cekat mjesec dana ,al intervjua nema :)
Carajo! 👿
Cabana je stigao u luksuzni hotel Casa Grande ----------------------------- Kad smo vec kod smjestaja, pogledajte gdje su Argentinci, "Cidade do Galo", jedan od najboljih sportsko-rekreativnih kompleksa u Brazilu, imaju ama bas sve.
džabe im sve :)
hoce'l bit za jedno 2 sata demant od NSBiH da je i ovo laz?
Sta sad, da je bio svabo dobio bi intervju, a ovako, posto je argentinac nogiran je iz hotela... Aj fino.
Kao prvo lazno se predstavio , a kao drugo moze biti spijun argentinski, a jes i on nasao svabski jezik, nasi svi u Njemackoj skoro igrali!
Ok.