Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako zaustaviti Messija? Napraviti stadion na 3.600 metara nadmorske visine!
Samo Bosna i Hercegovina mogla pobjediti Boliviju u La Paz-u :)
Mjesto da su levati imali visinske pripreme na Igmanu sa Famosom. Sad bi uzeli utakmicu :P Igrat lopte na 3600 metara, ludnica. To je visina za ozbiljno planinarenje.
@lol pa sta bi onda Kina radila u svjetskom fudbalu da to ima ikakve veze -.-
Ja sam za razliku od tebe obisao citavu Juznu Ameriku! Penjo se po raznoraznim brdima, ink. do prve baze mt. Everesta. Jeb*iga drug nije bas da svi sjedimo po Bosni i ispijamo kafe.
Eno sad opet im smeta nadmorska visina, pa Chile i Columbia su tu istu Boliviju dobili u La Pazu, zasto Argentinci ne mogu? Zbog nadmorske visine? Smijesni izgovori...cuo sam da je Messi briljirao ali lopta nije htjela u gol zbog "nadmorske visine" :)
steta sto srbija nema tako visokih planina da naprave stadion pa da mihajlovic i ekipa 'nabildaju' pluca... ko zna, mozda bi na taj nacin nekog uspjeli i pobijediti
ovo samo kod nas moze. tema kako je argentina lose odigrala zbog nadmorske visine. komentari pojedinaca kako bi bosna lose igrala u kvalifikacijama u juznoj americi? pa kakve to veze ima? najzad ako ste primjetili juznoamericke drzave su mnogo vece i naseljenije od bosne. kod njih je nacionalni sport nogomet i mnogi eevropski klubovi su ulozili i napravili kampove u tim drzavama. jedna argentina ima 40 mil. stanovnika a mi 4 mil znaci imaju u startu 10 puta vecu mogucnost da imaju bolju reprezentaciju reprezentaciju.
Evo kako zaraditi na kladionici, polako ali sigurno. Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga po listiću. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene i mojih ljudi koji me prate. Sa 10.000 popeli smo se na 31.800 kn ove godine. 40 listića je odigrano (77 dana). Prosječni koeficijent po listiću: 2,38. Prosječni ulog po listiću: 820 kn. Broj pogođenih listića: 29 (od 40) = 72,50% Zarada u kunama: 21.800 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
a ja seljak dvicu zatego
tako je bilo i urugvaju pa ih pobjedise 2-1...tanka argentina dobro je prošla
@ Denis @ RealKomsiluk Volio bih vas dvojicu vidjeti da trcite na 3600m nadmorske visine, očito je da niste maknuli dalje od svoje sobe i računara nikad u životu pa tako pričate i iznosite svoje teorije. Evo vam mala zadaća, na ljeto se popenjite na vrh Bjelašnice pa probajte bar pola sata aktivno trčati, al nemojte nositi mobitel da mozete hitnu zvati ;)
Bolivija dobija u kvalifikaciskoj utakmici Argentinu sa 6-1, a ovaj put 1-1, kako god izvukli su nesto. Mi odrigrali prijateljsku sa Argentino i izgubili 5-0, jest imamo sad mnogo jacu repku ali ako prodjemo do SP i zapane nas u grupi Argentina, negi nam 4-0 poraz. Pogledajte samo njigov napad koji imaju na raspolaganju: Messi, Lavezzi, Aguero i Higuain a sredina di Maria, Rodriguez, Mascherano a da nepricam o odrbai koja im bolja od nase jedno 20 puta.
Bosna igrala dvije prijateljske protiv brazila, gdje brazil obe dobio bez previse natezanja, da je to neka odlucujuca utakimca bila vjerujm mi drug nasa mreza bi bila puna ko kaca glavica kupusa! Meni je nas tim najdrzai ali moramo biti realni, mi nemamo absolutno nikakve sanse protiv drzava poput Argentine, Brazila, Spanije, Italije, Njemacke... u prijateljskim utakicama mozemo nako igrati, mada i prijateljsku protiv Argentine smo popasli sa 5-0.
Je li Messi preklinjao suca da nadmorskoj visini da crveni karton?
eto visina problem sto ne zna da igra Mesi,.... da je poveo iniestu i cavia onda bi bilo nesto, ..ovako kriv zrak
Bravo glupane zato i protiv jednog BRAZILA nismo nista mogli jeli?