Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da će Njemačka poderati ove srećkoviće u finalu.
Bolja Srbija bila
bili su bolji od holandeza, al bgm i sudija ih je pogurao sto jest jest zato i dalje navijam za svapsku postenjacku igru
Ovde niko nije htio da pobjedi, jer zele izbjeci Njemacku :-)
Da podsjetim ovog "guču" kako je srbija bolja! ARGENTINA - SERBIA & MONTENEGRO 6-0 GOALS 6' 1-0 Maxi Rodriguez (assist - Javier Saviola) 31' 2-0 Esteban Cambiasso (assist - Hernan Crespo) 41' 3-0 Maxi Rodriguez (assist - Javier Saviola) 78' 4-0 Hernan Crespo (assist - Lionel Messi) 84' 5-0 Carlos Tevez 88' 6-0 Lionel Messi (assist - Carlos Tevez)
Ova utakmica je takodje oborila rekord... najdosadnije polufinale u istoriji.
odavno lošija polufinalna tekma nije bila
Ne znam koja je od ove dvije reprezentacije zasluzila da ode ovako daleko,po meni nije ni jedna.Argentina ocajno igrala svo vrijeme,vidjeli smo u nasoj grupi da su se mucili,Holandija Mexico malte ne na Foru izbacila,u zadnjih par minuta utakmice(onaj penal sumnjiv bio),Kostariku na penale,tao da mi je bilo svejedno,navijam za Njemacku,koja je do sada realno pokazala najvise.
Kilavi i jedni i drugi
Nijemci ce razbiti Argentinu, bice duboka penetracija
86te dobila Argentina,90te Njemci,sad je red na Argentinu,iako realno ne zasluzuju :D
Argentina se moze sad oprostiti od titule ako s Nijemcima budu igrali na rezultat. .
Cestitke za Argentince. Holandzani ce jos I od brazila izgubiti za trece mjesto
Go Argentina
Bravo veliko za argentinu toliko Sam sretan sto su ovi otisli kuci
Nisu još otišli kući, valja im u subotu opet protiv domaćih.
D.Alves D.Alves Marquinhos Thiago Silva Marcelo Ramires ili Ganso David Luiz Lucas Moura Oscar Neymar Leandro Damiao Sa ovakvim timom ne bi možda bili nakantani, puno ih je koštalo to što Scolari nije pozvao pravog napadača ili nekog iskusnijeg igrača...ako je moglo biti mjesta za Jo-a ili Fred-a ili Paulinha kako onda nije bilo za Kaku ili Ronaldinha, ili pak za mladog Lucasa Mouru a jest za Bernarda...ovakog Scolarija nisam mogao nikako shvatiti!!
Ma bilo je očekivano da će se Argentinci kad su već nas dobili u prvoj tekmi prošetat do finala i osvojit Svjetsko ... :D Kad vidim kako su ovi dutch-eri odigrali protiv gaučosa, pa mi smo, ruku na srce, pokazali puno više u utakmici protiv Argentine. Hajmo ljudi gledat sebe pozitivno, bilo je i grešaka, al puno više pozitive , ... hajmo napravit pozitivan pritisak, kritikovat ali konstruktivno na civilizovan način ..., pljuvanje, gaženje, omalovažavanje ličnosti nikad nije donjelo nikakvo dobro ..., ponekad izgledamo ko zadnji papci, nismo valjda vremenom toliko zaostali ... Kakva nam je država, kakvi smo svi mi postali reprezentacija je ipak dobra ..., ne bi ni valjalo da je idealna, da je puno bolja od svega ostalog u ovoj zemlji
ne znam ko je bolji bio, ne znam ni ko je gori bio, ova utakmica je najgora na SP bez konkurencije, sramota za obe reprezentacije koje su dosle u polufinale.
Trebali ste napisati 22 debila su nam oduzela 2 sata ziovta besmislenim trckaranjem.
tako nekako
Svaka čast Njemačkoj ali Argentina ovo dobija U finalu. Vaha je sa Alžirom pokazao kako se igra protiv Germana i koje su im slabe strane, a kao i Vahini puleni i Argentinci su disciplinovani u odbrani a uz to imaju igrače bolje za klasu ... Ovo u polufinalu je više bio rezultat raspada Brazila nego neka ekstra igra protivnika, vidjećemo kad dođu na tvrdu i iskusnu odbranu ... I Holandija je moćno izgledala kad su zabili šesticu Špancima, ali kako su danas izgledali?
Mozda ali na guzove.
Moram se sloziti za Brazil. Dobri su Nijemci (kao uostalom i uvijek sto jesu) ali vise se Brazil raspao nego sto su Nijemci bili toliko dobri. Ipak, ostaje sedmica za dugo i bolno sjecanje Brazilu. A sto se Argentine tice...daleko od ljepote ali s mnogo discipline igraju. Nekadasnji stil Argentine bi daleko vise odgovarao Njemackoj ali ovako nisam siguran. Utakmicu u finalu dobija strpljivija reprezentacija. A ono sinoc je greska Van Gala s stavljanjem Vlara da prvi puca penal ( a covjek je daleko najbolji na terenu bio svih 120 minuta). Nije trebao Van Persija vaditi. I Maskerano je bio odlican za Argentinu. Utakmica uopste jako tvrda i nimalo lijepa. 55:45 sanse za Argentinu po mom misljenju.