Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma samo da maneken ronaldo nije najbolji. to volim cuti. kolko volim mesija tolko ne merem smislit onu prgavu smrdibubu shugu shugavog top-manekensko-zalizano-ronaldovskog.prdez obicni. mesi car. joj da hoce ih nabusit danas ooooj hljeeebeee. messi hat trick. heeeej mama
ne kontam ova poredjenja nikako, u svoje doba maradona i pele su bili najbolji igraci, al u ovom atomskom fudbali 90% fudbalera su bolji od ove dvojce. glupo je poredit takve stvari.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA SMIJESNO :D
Pele nije imo igrače kao što su Xavi i Iniesta da mu uguraju koju lopticu i ekipu kao što je Barca danas :)
@rockybalboa...ma nema jarane pravo su vijecni...sreca vasa sto je ova generacija luda pravo,a prije ste uzimali titule al mozda u cataluniji,ali ne u spaniji ili evropi.nigdje vas nije bilo.
Sve moze biti i proci jedino je Messi neponovljiv.Ono dijete je nesto pravoo zaebano.
Luis Nazario Da Lima ..Ronaldo. El fenomeno..,,jedini covjek koji je legenda fudbala...plakao sam i molio se samo za njega...;)
A ko sjedi u tom avionu? Djeca koja su rodena poslje 1995 i nikad nisu vidili Pelea i Maradonu??
je*o mesija, bolji bili zizu i brazilac ronaldo
metno sam po plate na barcu. A deee nek zijane. skalemit cu him po mamu. SVJEMAA. i mesinu.
hehehe, to meho maistore,hehe
@meho kralju hahah :)
@ hahhah kralju :)
messi jeste sjajan al maradoni i peleu nije ni do koljena realno ono sto messi moze sa loptom maradona je mogao sad košpicom
dobar ti nadimak :D