Komentari (550)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arda imas li sta nadodat za malog baketa da vidis njega samo suti i muti i njegova djevojka sebija
po kojem ti je bogati kriteriju ona spodoba sebija djevojka... po godinama, izgledu... po cemu... ja bi ono tesko mogao nazvati zenom, a kamoli djevojkom...
😂 daj ne zezaj ,ne diraj macu naseg presjednika,pa dali si ih vidio ikad kad hodaju gradom ko da im je 16 ona mu sve uhce jezikom dirka😀 jebi ti to Sebija je koka
Jedini Vođa koji je istinski volio svoj narod . A trazio suživot sa drugima i u tome ustrajao do smrti . Rahmet njegovoj duši.
nije jedini,ima mu sin bakir.on voli vise
Nezavisnost u paketu sa Sl i Hr ili ostanak u Jugi do povoljne prilike. Sve ostalo je bio politicki diletantizam i ludilo......koje sa licno iskusio na svojoj kozi...
Da, da... Turci hvale ove "slucajne prolaznike" kroz istoriju Bosne i Hercegovine a kude "neprijatelje" kojima otvaraju fabrike po Srbiji.. Ne zivi se od sjecanja, nego od neceg drugog...
Djeco dosta gluposti se baljezga. Bosna je smišljeno rušena tamo od 70-ih god. preko TO-a , tjeranja istaknutih ljudi iz Bosne u Beograd, udara na vodeće ljude u Republici i sl. Kada 1991. imate onakvu vojsku i mašineriju u Jugoslaviji, neće niko sjest za stol i tražit mirno rješenje, treba bit realan, nijedan dobar političar to neće uradit, moralan neki možda hoće, al takvih skoro i nema.
Politicki diletant koji je nenaoruzan narod poslao na klanje. Nacionalna podjela kao preduslov podjele BiH a SDA koja legalizuje takvu politiku......sve su to uskogrudi diletanti zeljni vlasti manipulisuci nacijom i vjerom
niko neće da prizna da je volio vlast..svako je voli, vidio čovjek priliku i šta sad... naravno, on će pričat da mu je Bog naredio da spasi narod i tako to..
Sin mu je veliki papak i cmar, a kao sto stari svijet kaze ne pada iver daleko od klade..toliko
NEka ti je rahmet dusi Predsjednice ! El-Fatiha
Nek ti je vjecni Rahmet Presjednice!!! REKTI NE REKTI, BOSNAE EST!!!
Konju jedan, zbog te budalaste podrške su te i iz reprezentacije izbacili ...
I nakon micnih dvajest godina zlatnih kasika i svega ovoga nastalog borci gladni penzioneri kopaju po smecu mladi ne mogu da se zaposle oni opet pucaju pluseve bosanac sam iz sarajeva al Bosnjo nikad pameti nece doc.I sta onda hocete??????
Najveći grijeh mu je što nam ostavi Riđana , da nas dokusuri.
Volio je Bosnu kao Milosevic Srbiju pokrali sve sto se pokrasti moze, slici mi kao Asad sina stavio da dalje hapa pa ce sigurno neki njegov unuk preuzeti kormilo. Rahmetli Alija i Sulejman su svoj rodni grad Samac prodali nisu ni sibice dali svom narodu koji je tamo ostao. Tako bi njegovi potomci i Sarajevo odbacili. Toliko o domoljublju i postenim ljudima.
Ako je klix poligon za svakojaka iživljavanja isfrustriranih primitivaca, onda zaista nema smisla njegovog postojanja. Čovjek nikom ništa nažao nije uradio dok je bio živ i pustite ga da počiva u miru.
@malimrav Prvi mirovni plan ne bi zaustavio agresiju, to je i pticama na grani jasno, a to drugo su čista podmetanja, spletkarenja i zluradost, ako je neko to iscenirao, onda su to naši najveći "prijatelji" - međunarodna zajednica.
Arda Turan - zakasnio na lokalne izbore, ali za koju godinu bit će kandidat SDA u Općini Centar
tačno
13. godina ... predsjednice, najveci sine Bosne i Hercegovine nek ti je rahemet dusi tvojoj!! mi za koje si znao rec "moj narod" cemo te za vazda da pamtimo, da pamtimo tvoj lik i tvoja djela ucinjena za nas i nasu drzavu. el fatiha.
@kraftwerk siroko mi kud hocu.. od une do drine, od save do mora..
@kraftwerk Alijina SDA i ova trenutno ko nebo i zemlja. velika greška je poistovjećivat tadašnju SDA sa ovom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepo od Arde. Alija je bio covjek koji se nije mogao ni znao se nositi sa pozicijom koju je imao u odlucujucim trenutcima za bih. nije imao odlike drzavnika, niti razvijenu intuiciju, pravio je greske u bitnim odlukama..nazalost!