Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gubili smo i od Atromitosa na Koševu pa smo prošli. Jake ekipe nema šta ali biti hrabar i bez straha nisu nepobjedivi FK Sarajevo je to pokazalo i ranije. Znam da ovi štrumfovi jedva čekaju da ispadnemo ipak se nadam da im to zadovoljstvo nečemo pružiti u prvom kolu.
Benkara kad proradi onda je jebeno! Naprijeed Sarajevo!!!!
kad balegari nemaju svoj klub navijaju protiv nas:) kompleksi su cudo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super teški protivnici! Nadam se Qarabagu, ali očekujem Maribor radi atraktivnosti gostovanja. U svakom slučaju, neminovno je da ispadamo, i spremamo se za dominaciju u ligi i kupu!
To bi bilo to što se tiče LP.
da vidimo šampione svemira u LP napokon.
Koga li će Ćmeljo dobit? Koga god dobio bit će teško.
Realno imena ne čine tim jakim osim kada je pomoć sudija u pitanju. Maccabi ili ovaj Qarabah su moj izbor. Realno Lech i APOEL ne možemo dobiti mada lopta je okrugla. Lično neka dođu Maribor ili Maccabi da pokušamo osvetiti Smelju - neka se i oni malo vesele kad im se tim raspada a uprava kupuje igrače iz prve lige FBiH.
Kad te Uefa zajebava.Group 7 Seeded HŠK Zrinjski (CRO) FC Aktobe (KAZ) Jagiellonia Białystok (POL) Shamrock Rovers FC (IRL) AC Omonia (CYP)
Kad te Uefa zajebava.Group 7 Seeded HŠK Zrinjski (CRO) FC Aktobe (KAZ) Jagiellonia Białystok (POL) Shamrock Rovers FC (IRL) AC Omonia (CYP)
Ko nam zlo mislio, na cuni nam visio!!!
Jedva cekam Sarajvo da mogu igrat 7+.....
To je dobro, jer na Slobodu ne mozes ni to igrat :)
e nek mi neko kaze da kupim ditine proizvode,. dabogda pocrkali ko pacovi, poserem vam se na sred onog odvratnog trga.
Srbija do Qarobaga
Daj maribor i proci cemo vjerujte najlaksi protivnik od ovih.
odma ispadaju.
sad im je utjeha što osvajaju kukuruz ligu. A i to im bilo sređeno.
rijalda@ mene bi bilo stid da sam navijac zelje. kada se poslednji put prosli jedno predkolo? mi smo dva puta igrali doigravanje za ulazak u grupnu fazu. inace nikad ne pominjem proslost, od kada navijam za sarajevo iz godine u godinu pokusavamo biti bolji u evropi a vi govnari jedino sta ce te slaviti je poraz od videotona. jbt vi ko srbi, oni slave kosovo a vi videoton
Jbga, ali bas jebena grupa. Sem Karabaga. A prvi ispod crte.
bolje su ekipe od nase lige dosta, ali sarajevo sad ima pare, nisam upucen kako ce im ekipa ni izgledati do utakmica ovih, ali mislim da bi se mogli hrvati sa par ekipa.