Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma trebalo je vnago izbaciti iz svih takmicenja na jedno dvije godine. Nema vece seljadije od one u BL...
Ma ne moze stoka nista nauciti. Dvije godine su nam uzimali titule ispred nosa na Grbavici(kup i prvenstvo). Oba puta su aplauzom ispraceni. To je stoka nepopravljiva.
@ Ale Mama ti je slagirana, majmune dlakavi...
J.e.b.e.m.o k.a.r.a.m.o b.a.l.i.j.a.m.a. k.i.t.e stavljamo
BRAVOOOO SLAGIRANIIIIII.... BIO JE VAKAD DA IZADJES IZ KOME!!!!
Pa kažee.... Na tribini ste šatro ubice a na ulici banjaclucke curiceeeee
Klub s jednom lijepom tradicijom, vođen bezveznjakovićima i ljudima koji izazivaju probleme, sada se još i žali. E zaista je ovo zlo društvo. Naravno nego ga odbiti, jer uskoro će početi i da tuku igrače protivnika prije nego što dođu na igralište.
Komitet je još jednom pokazao sklonost ka Borcu ( predstvavniku srpskog naroda ), ova i ovakva kazna se u Evropi dobije za jednu (1) baklju...., čuj 6 utakmica i 10.000 KM, FUJ...........
Imaju stida da se zale nakon onoga.. stoka..
Neka osnuju svoju Šumsku ligu pa nek tamo orgijaju mamu im agresorsku
Banjaluka grad pedera, nije za njih fudbal, za njih je samo da se drzeci za rucice prosetaju gradom, hahahahaha, Banjaluka pride :PPPP
U subotu FK Bunker gostuje na Grbavici, neka primitivci nauce od glavnog grada kako se treba ponasati
ma za čobane je samo livada sa ovcama
nek im milorad glavutoglu sredi da ukinu suspenziju
Nek\' ti svoj nisi.
ma u 2.ligu ih treba