Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nema ono pravilo ako je odigrano vise od 60 min da se taj rezultat upise kao konacni i nije Sarajevo krivo sto oni nizu zeljeni izaci da nastave susret to treba tuzbama rijesiti
Mater im korumpiranu... Ocigledno je da je odluka TK o registraciji 0-3 bila korumpirana i vodjena raznim lobijima koji postoje u ovom sugavom Ivicinom Savezu i njegova poltrona Elvedina. Svaki put Sarajevo ostecuju - od slucaja Sadovic 2004. do slucaja Gavaric 2009. Hocemo li ista novog vidjeti u reziji ovih nesposobnih bijednika sa slatkog coseta?
OPET BALIJE NESTO MULJAJU.ISPASTI CE DA SU KRIVI CIVILIZOVANI SRBI A NE BALIJESINE,PRIMITIVCI I SVINJE USLJIVE.
kako kome, srbi ga puse-ponajvise pitarima!!! usljive svinje su vas jelovnik, rokče jedno.
Srba nema u Bosni, samo pravoslavaca! IQ ti je kao temperatura u frizideru.
Bodovi su pod znakom ??? s obzirom da su iz Borca odbili nastaviti utakmicu nakon što je policija rekla sigurno je. Koliko mi god bilo žao mog kluba Sarajevo svakako treba kazniti lovom i praznim tribinama, ali isto primijeniti i na druge klubove. U ovakvim slučajevima policija samo treba isprazniti tribine.
Čekaju da Teletabis dodje sa kvarcanja i da se dogovori sa Dodom.
Komisija je zasjedala u Sarajevo...
Jes jes, pito ja Hajra
Apelaciona komisija čeka rezultate popisa kako bi donijela konačnu odluku.. :D