Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest mi drago sto propadaju ove vjestacke tvorevine. Ako bog da da sve ugase i propadnu zbog ogromnih dugova. Shitty, CSKA London, PSG, Monaco, Anzhi - to sve istrijebiti treba. Pa da gledamo stari dobri, normalni fudbal.
eto Sambe nazad u premiership :D
UZIVAM kada preko noći propadaju ovi UMJETNI klubovi !!! Ulozili su u ekipu pola milijarde a sada za nju mogu uzeti 5 miliona :) Galijani u NAPAD . Rasprodaja u Anziju , sve po 3 km :) FORZA MILAN !!!
a eto Celzi,Barselona i Real ne ulazu ni marke u svoje igrace, to su veliki klubovi zahvaljucujuci omladinskom pogonu.Hajde ne serite, Real i Barsa svake godine potrose preko 100 miliona na pojacanja!!
pa dobro znaci treba da pobijedjuju samo ovi klubovi sto su stari 100 godina,nemoj slucajno da bi neko novi dosao kao njihova konkurencija. To sto ce taj veliki klub Real platiti 100 miliona za Balea nikom nista, ali ako Anzi ili Monako kupe par igraca za 70 miliona ili nebitno koliko onda su oni vjestacki klubovi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaki klub koji posluje na ovakav nacin ce nakraju zavrsiti ovako! iskreno i jedva cekam, pa da onda gledamo fudbal iz ljubavi,kao sto je nekad i bilo !
Evo sanse za milanski Inter da vrate Samuela Eto a i da pokusaju dovesti Lassanu Diarru da pojaca ionako katastrofalnu sredinu.
Ma problem je što je i Inter u govnima. A plate ovih igrača su astronomske! Valja platiti Etoa 8-10 mil godišnje!
Inter nije vise ozbiljan klub. Tu su negdje u nivou Atalante, Genoe, Palerma