Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jeste cigani cuj trazili 90 haha e ne bih ga kupio sad da ga dajete za 3 miliona
Kako je lepo običnom čoveku kad pročita ovo...a ja rintam za 1000 km...
uprava porta se drogira!
HULK SMASH!
mislim da je to nemoguce- c i j e n a t o r. b a
Jah, san svakom milijardera je da kupi Zelju i osvoji legendarnu Premijer ligu BiH.
Zašto ovaj Gadzhi Gadzhiev ne dođe u Sarajevo i kupi NK Željezničara, sagradi Grbavicu, otvori šoping centar, pomoćni teren, hotel, pokupuje sve što vrijedi sa Balkana i šire za samo tu jednu ponudu Hulka. Fino osvoji titulu prvaka BiH i ode direktno u Ligu Šampiona, a ne da se pati sa ovim Anzhijem i još mu od svog tog silnog novca visi titula i mogućnost odlaska u Evropu! Jeftinije mu je biti ovdje car u Sarajevu, a NK Željezničar bi se prodao za sitne pare a dao mnogo!
anžiii zar to nije francuski klub? maluška se kaže ovo!
a da ne govorim koliko za Besliju daju....
preseravanje
nude i za Obucu 200 000 000...
lazete mamlazi...
ovo je cista laz. nije niko tolika budala da odbije 87 miliona. pa samo 6 vise je ronaldo placen! porto bi hulka prodao odma ako bi ponudili vise od 30 miliona! DEZINFORMACIJA
Seljački Hulk
pa za te pare moze kupiti cijelu bh. ligu, i jos ce mu ostati za ono sto mi nazivamo nogometnim savezom bih.
ovo je fakat nemoguce, cista dezinformacija !