Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupi mene za stotku igrat ću ko crnac!!!
Tacniji bi naslov bio: Anzhi želi dovesti Messija ili Ronalda, vjerovatno nijednog!
hoce da postanu jedni od najboljih u evropi i davode ispod prosjecne igrace, haj samuel eto i nekako, ali zirkov i samba, mora da se sale
Najvece zlo po fudbal su vjestacki klubovi kao sto su Manchester City i Anzhi, klubovi bez imena i tradicije. Onog trenutka kad Messi predje u Anzhi znajte da je sve otislo u 3 p.i.c.k.e. m.a.t.e.r.i.n.e. Za manekena ne znam, mozda ga je moguce kupiti parama, nije covjek od tradicije.
ovo k\'o da su mancinijevi rodjaci
vrhunski receno- messi najbolji na svijetu, a cristiano najbolji u realu wahahahaha
ako i uspiju dovesti jednog od navedenih, ja definitivno vise necu pratiti fudbal !
Dobro sto pjenite odmah..,stvarno ljudima danas malo fali..
@hmm hmm zanimljivo, a ja sve mislio da je kod mene ekran mali... pa mu i ja htio koji hormon dati...
@hmm nek si nam nesto novo rekla, sto ne znamo!!
Ja sam cula da je Mesi,dok je bio jos puno mladji imao problem sa visinom i da mu je barselona kao klub \"kupila\" neki hormon,nesto, koji je donekle rijesio njegov problem.Kazem donekle jer je on jos uvijek dosta nizak u odnosu na ostale igrace i da je on u ime toga rekao da nece ni u jedan drugi klub do kraja svoje karijere..,da li je to tacno ne znam...
želim i ja janjetinu, ali nemaaaaaaa
Kupiće ih kada napune 40, a i tada je rutavo.
jest dokazano da pare ne cine exstra ekipu, ali isto tako je dokazano da pare cine cuda.. rj.. ne postoji to nesto sto nema cijenu, tj da ponude milijardu za Lesija ili Rokija doveli bi ih sigurno.. tako da tisu!!! :)))
ma x puta dokazano da pare ne mogu naciniti extra ekipu..
oni ce da dovedu mesija i ronalda , ali kad ja postanem kapetan na belu ladju
Mozda Lessia uspiju dovesti, ali manekena tesko !