Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juve zauvjek... Ljubomorne duše mogu da nam pu$e...
Ha ja. Forza Juve!
ljudi iz bologne i ostali ljubomorci mogu dobro kite da mu se napuse juve for life
hahah ko se ljuti uvale mu kruti, vazda bilo :P...ljutite se na svog trenera i igrace, pustite majstora da slavi....
upravo tako MISTER!!! Ko gubi ima pravo da se ljuti, nek crknu dušmani. Uživaćemo u pobjedi uvijek jer i zaslužujemo.. FORZA JUVENTUS!!!!
Sta ti lajes sroljo ye.bem li ti dijete ono malo u pelenama, da mi je samo znati ko si da te nadjem i ugazim u zemlju ko blato.
mafijasi zabarski za sezonu dvije opet ce u cetvrtu ligu ponjamke vam se u stau mafijaska mafijasi zabarski za sezonu dvije opet ce u cetvrtu ligu ponjamke vam se u stau mafijaska mafijasi zabarski za sezonu dvije opet ce u cetvrtu ligu ponjamke vam se u stau mafijaska mafijasi zabarski za sezonu dvije opet ce u cetvrtu ligu ponjamke vam se u stau mafijaska mafijasi zabarski za sezonu dvije opet ce u cetvrtu ligu ponjamke vam se u stau mafijaska mafijasi zabarski za sezonu dvije opet ce u cetvrtu ligu ponjamke vam se u stau mafijaska mafijasi zabarski za sezonu dvije opet ce u cetvrtu ligu ponjamke vam se u stau mafijaska mafijasi zabarski za sezonu dvije opet ce u cetvrtu ligu ponjamke vam se u stau mafijaska
Slavi se najnormalnije i slavice se i ubuduce, a zlobni mediokriteti mogu samo da nam se od vlastite nemoci napasu kovrdzavih dlacica, onako sa apetitom.
Ovako i Amaw Osim cim se pojavi isprovocira ljude. Ubleha bjelosvjetska.
cirkusant.
pametan. ako pridobije navijace, ostat ce vezan za klupu.. namazan čiča