Prebačen u bolnicu nakon utakmice
0
Antonio Cassano pretrpio moždani udar?
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moji novinarcici :) pretrpio mozdani udar ? mozda covjek ima neke od tih simptoma ali mozdani nije mogao pretrpiti voznjom u avionu .. trebali ste naci neki valjan razlog za mozdani , copy - paste (nesto niste znali prevesti i izostavili ) pu bagro jedna
ibrahimovic ga spuco nogom u vugla. to mu je obicaj raditi saigracima i onome kojih voli.
D.e.b.i.l.i nisam rekao da mi je drago sto mu se ovo desilo ali kazem da mnogi koji izdaju Romu zadesi neki maler.Menez je mogao preci u smrdljivi juve ali je otisao u francusku u PSG i sad igra kao preporodjen.I to sto kazes da je Roma mali klub bila bi i ona trofejna da je namjestala i potplacivala kao smrdljivi juve i milan koji su zbog toga bili i izbacivani iz lige.Mozda si zaboravio da je juve kradjom osvojio titulu 1981 ispred Rome i da je milan 80-ih godina izbacen u 2 ligu a juve 2006.
Naduvajte mi se k.u.r.ca. !!! To sto ste mali klub za Juve i Milan pa vam smeta sto vam najbolji igraci idu u klubove sa vecim ambicijama i zeljom, za trofieje.... FORZA FANTANTONIO!!! FORAZ MILAN !!!
nedaj se FantAntonio.... @totti isfrustriran si kao i pravi francesco zbog juvea i milana
koja si ti budala pa nemogu da vjerujem. a ja jos veca pa otvaram ove komentare.ti si covjece bolestan hitno na lijecenje
Sprcim vam ovo \"?\"
zato Toti i ne smije nigdje, a Pjanicu neka je Bog na pomoci za ubuduce onda... :)
tako i treba..svim tim igracima,tipa vucinic,casano,aquilani,mexes....zelim dugu starost i tesku bolest...i da bolest pocne odma\' :D cigani!!! daje roma,forza giallorossi!!!
Zanimljivo da mu se ovo desilo nakon suspreta sa Romom.Mnogi koji su izdali Romu ne prodju bas dobro u drugim klubovima.Mancini je bio jedan od najboljih igraca Rome i onda je presao u mrski Inter i upropastio karijeru.Slicna je stvar i sa Aqvilanijem kojeg niko nece da otkupi kao i sa Mexesom koji je bio jedan od najcjenjenih igraca i onda je besplatno presao u Milan.Taj mexes ne moze nikako da se oporavi od povrede.