Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je Benitez otišao iz Napolija, Napoli ne zna za poraz ni u jednom takmičenju
real nikad nece nista osvojiti ..zastoo?;zato sto svaki dobar igrac koji dodje odigra par utakmica dobro i onda pocnu neke trakice na glavu na ruke raifici furka oni su zvijezde...oni igraju u kraljevskom klubu...a teski sam navijac reala,i to mi sve tesko pada..sto je proslo vrijeme kad je real harooo...i sto tesko da ce ikad vise biti kao devedesetih...
U pravu si odavno u klubu nije bio igrač tipa Raula, Morientesa, Gutija i još par njih iz te generacije, koji su igrali zbog kluba i navijača, a ne zbog para i kamera.
IDIL je kriv...
Benitez nije dorastao da vodi ekipu poput Reala, nije mi uopste jasno odakle im on poslije gospodina Carla! Frajer je unistio svaku ekipu koju je trenirao poslije Liverpool-a.
Krivi su teroristi iz Barcelone :))))