Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rodila majka pjevača, i ono bi k'o biva nešto komentarisalo haha... Idi bolan u kafanu i pjevaj, kakav tvoj fudbal, 'ebo te onaj ko ti reče da si fudbaler!
provjerena informacija DJECKO PLACA KLIXU DA BUDE RELEVANTAN za klix...... providni ste, pa izjavu traziti pored dzeke, pjanica, begovica, lulica......
GOL U PRVIH 15 MIN I RIJESENO JE
Sine moj pored tebe su Velsani prolazili kao da te nema. Za razliku od Velsana ovi sto smo ih izvukli ginu na terenu i lome noge protivnicima :)
Tu utakmicu smo dobili 2:0 koliko se sjećam. A Bale je jednom prošao pored njega i šutao visoko preko gola..
Ako ti budes igrao,nemamo sanse,Medunjanin nikad ne igra,pa je izmislio fudbal za tebe,neznalico.
Bude li igrao spori Medunjanin protiv Iraca, bez obzira sto je najzasluzniji za nasu pobjedu nad Kiprom, mi smo "trofac". Jos kada se udruzi sa isprepadanim Pjanketom "nidje" nas nejma. Svidjalo se to kome ili ne! Najjaci dio Irske je vezni red sa igracima Suderlenda (Coleman) i Evertona (Prvotimac Mccarthy-standardan za razliku od naseg Besica!), agresivni i kada pocnu trcati ne stanu. Njemacka ima "poslovodju" Oezila slican nasem Pjanketu, ali se nije naigrao! Irska uzela Njemackoj 4 boda!!!!
Gdje uvijek njega nađete da komentariše...