Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix ima redakciju :O
KOLIKA JE PLATA NA KLIXU ?
Brate, jel ti uplacuju socijalno?
e moj jarane gdje si ti sad dosao da pricas kako je bilo i sta nije stimalo? pa kao prvo ne stima otkud tebe medju njima??
Iz pouzdanih izvora novi trener će biti Ćiro again... Već su stupili u kontakt s njim... Info iz prve ruke...
eee moj krajisnik,ti sto si igro, igro si za reprezentaciju...ti si najgori igrac iz krajine sto je igro u reprezentaciji,samo te neko guro posteno parama kod Susica,nidje veze si nogometas...ibricic i nadarevic su legende krajine
Idi na Ilidzu da podrzis Safeta,ako mu dadnu nogu ode i ti niz vodu. Sinoc si kriv kod prvog gola,fino se skloni da cojk moze nesmetano pucat
Ko Anelov radi u klixu? Ne zanima me šta on ima reći na sve. Kako igraš, tako imaš pravo i da pričaš. On sa svojom igrom nek se sakrije u ormar i plače.
Anel Hadzic je domar mladi covjek kome je Susic cinio medvjedju uslugu stavljajuci ga na pozicije na kojima inace ne igra. Zalosno je da mnogi ovdje to ne vide, kritikuju momka.
Jel' ovo on nema zub u 21. Stoljecu ???????? Ili se meni cini ! ?
Ne čini ti se, nema lik trojke. Ali čemu čuđenje, lik je ipak samo fudbaler, najniži mentalni stadij homo sapiensa. Tik iznad huligana, a ispod nacionalista.
Tugo moja ! Ako vec nema za implantate mogao je zabicu da plati 200 km i manje da se spasi ove bruke. Mozda je i dopustivo ( jedva! ) da nije u liniji osmijeha !!! Jos je tuznije jer mu ovi sto daju minuse opravdavaju to . Ali valjda je Bosnjama najnormalnija stvar imati protezu u ustima ili bit bez zuba ...
Hadzic, Kvrzic, Vrsajevic, i Visca napolje. Sunjic i Tino-Sven mogu ostati ali samo na klupi.
Ma savez napolje
Jel to onaj sto rusi ustavni poredak moje omovine BIH, tako sto pjeva na zvanicnoj utakmici MOJE reprezentacije neustavnu himnu??????
A postoji neka pozicija na terenu na kojoj bi se ti snasao?
Anele-balo balavi,sada si ti bitan da daješ neke izjave?
Nije Hadžić kriv što ga je teleća glava stavila na poziciju gdje nikad nije igrao. SAFETE ODLAZI !
U redakciji Klixa svi čitaju Klix :)))))
Nije vama nedostajao Džeko.vama je falo selektor i trener.Sušiću napolje
Jasno da nam je Džeko nedostajao, on nam je najbolji igrač u historiji reprezentacije.