Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz nevjerojatnu zaradu putem sportskog kladenja,naš tim ljudi nudi vam i revolucionaran nacin dodatne zarade putem loto kladenja...samo u zadnjih 6 mjeseci u zaradi smo preko 10 000 eura,a sada je došlo vrijeme da naše dobro provjerene metode podijelimo s vama...posjetite nas na ... http://betoholicari . bloger . index . hr/ ...i postanite dio naše ekipe!!
Momak zaslužuje priliku u reprzetaciji,pa vidjet ćemo koliko može
Čudo ste pustili komentare ? Kad ste objavili tekst da je dopio poziv za repku bili su zabranjeni zašto ?? Koliko ovog momka nego gura to je nevjerovatno !!!
Od 24 kola Austrijske lige, momak je startovao u 19 kola. Zabio je 2 gola. Austrija je pristojna Europska liga, a Sturm jedan od najvecih njenih klubova. Momku je prirodna pozicija zadnji vezni - i ne vidim razlog, zasto ga ne bi isprobali. S druge strane imas agenciju i burazerovog sina, koji igra u smijesnom Hajduku i HNLu koji, izuzev Dinama, nije jaci od nase lige. I plus ne igra prirodno zadnjeg veznog, kao Hadzic - ali ga se nazor gura u reprezentaciju. Nazalost, mislim da je Hadzic tu samo kolateralna steta, pod paskom isprobavanja novih igraca - i da ce brzo ispasti iz repke, a onaj koji ce ostati je ovaj burazerov sin.
I ovaj Hadžić je u agenciji ! Momak i nije los mozda eo danas je dao gol, ali kazem da ga neko gura opasno i ima dosta bolji igraca u evropi a i u Austriji od njega a ne zove ih se npr. Topcagić !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)