Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
˝Iako na početku nije bio uvijek stadradan u posljednje vrijeme etablirao se u udarnu postavu.˝ - nek tako nastavi i doce do repke
trenutno je standardan i za razliku od Zahirovica koji ne igra nikako,ali bas nikako u drugoj ligi. Nek je Kvrzic dobio poziv. Lahko je u Rijeci biti standardan, hajd nek taj ode gdje u jaci ligu jebbem vas glupe
pa dobro, ne igra ni zahirovic vec odavno, on je tu zbog dobrih partija za repku u prošlosti. a bolje je bit standardan u rijeci nego ne igrati u Bochumu, ili Gracu ili bilogdje.. vidjeli smo sta se desi kad igrač nije u formi, pogotovo kod Salihovica. Kvrzic, ovaj Hadzic, Vrsajevic.. sve je to tanko.. treba nam još sličnih Kolašincu i Hajroviću, to su prava pojacanja
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ejh, ne dolazi se u reprezentaciju preko plaćenih članaka na klix-u.
pa kako avdija dodje
Pa preko Seje Sušića, ne klixa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ja sam jednom tako na autopijaci dobio sve papire za auto, ali nikad i auto
Pozvati i njega i Veru Salatica, a Zahirovica pozvat opet kad bude onaj stari.
mislim nije ovaj hadzic gatuso ali ga je susic mogao pozvati i vidjeti kako i sta. jer tanki smo tu. a normalno da ce i on dobiti vecu minutazu u klubu kada igra za repku. nije bio los u ridu i odigro je par utakmica kup uefa a i u sturmu igra. treba ga pozvati pogotovo kad nam je par igraca povrijedjeni.
Ma bit ce i poziv strpljenje i rad i igra i cekanje nema drugog izbora doci ce i njegova sansa bit ce iduce god vise prijateljski ipak treba naci 23 zmaja za svijetsko!!
Jeste dosadni sa tim vrsajevicem,kad je momak pretrco onog konobara iz lintestajna svi ste se usustili ko misevi
dobar igrac ovaj Anel haha
Jebiga momak, pogrešan menađer... Obrati se Seji
novinaru koliko si u padže dobio za ovu vijest?
Bitno je da zove Vršajevića,*** ga on
prije jedno 2 mjeseca je pape govorio o njemu kako ne moze igrati zadnjeg veznog. treba jos jednom procuiti da li moze igrati zadnjeg veznog, ako ne moze, glupo ga je onda sad zvati sa SP ako vec imamo pun centralni i vezni red. ako ikako igra zadnjeg veznog treba ga zvati jer to medunjanin solidno radi, ali to nije njegova pozicija.
Dok buraz Sušić potpiše,kad bude vakat promjeni sredine!!
I sad je neko kriv sto nisi dobio poziv u reprezentaciju??? Valja otegnut muda da dodjes u reprezentaciju, nema vise Muniba, Ahmeta, Milana u reprezentaciji...Ako hoces poziv, idi u pravu Bundesligu pa makar i u Braunschweig. Ha ja! :D Jesam ti ga zaćero, ha...jele? :D
nije ni Cocalic dobio poziv, pa sta...
To je onaj sto je za moguci transfer u HAjduk rekao da bi mogao napredovati u karijeri,inače,nažalost nije neki kvalitet za nas niti bi nas pojačao bio je malo i povrijeđen pa onda malo klupa i tako neka kopija Ibričića..
U nogometnom savezu BiH, na sjednicams treba pretresat neke stvari, Susic se ponasa kao da je to njegova privatna reprezentacija (u BiH sve javne funkcije su ustvari privatne), neko bitan iz saveza treba Susica pitat jednostavno pitanje, a to je: Šta radi Avdija u reprezentaciji ?
...kao I Višća, Zahirović, Vranješ..