Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igra defenzivnog veznog veznog ili ko misimovic na centralnoj poziiciji. ima 21 nastup u austrijskoj ligi i 5 golova i 5 asistencija u kup uefe 4 nastupa i 2 gola. po meni kvalitetniji igrac od medunjanina i zahirovica a potreban nam je takav igrac. o ovome je susic govorio prvo trazi drzavljanstvo pa onda cekaj poziv. i sada je na susicu da ga zovne. mlad je i ima perspektive dobrodosao u repku,
Bravo
bola sead sušić mu menadžer,,eto što će igrat,,lova buraz lova
kako si pametan jel ti stvarno mislis da svako ko zivi u austriji (na bosance mislim) ima austrijsko drzavljanstvo. imaju pravo boravka i rada i mogu ostati koliko hoce dobili su papire. ali i dalje imaju BH pasos.
kazem ja tebi da nemas pojma o nogometu. cuj zadnji put 98. sturm graz 99, 2001, 2002, rapid bec 2005,2006 tu sam ti samo naveo da je bilo poslije 98 predstavnika. i nemozes mi dokazati da je jedna madjarska jaca liga od austrijske.
Čitam ove komentare i ne mogu da vjerujem. Očigledno da su neki zamjenili Bosnu sa Engleskom pa misle da svaki igrač reprezentacije treba da igra u Unitedu, Chelsea ili Cityju...Ljudi shvatite da smo mi Bosna i da Sušić jedva može sastaviti spisak od 20etak igrača za utakmice a barem petorica na tom spisku nemaju nikakve šanse da igraju u prvoj postavi, trenutno nemamo pravih izmjena na klupi to je evidentno. Sjećate li se Lulića??? Irao je po nekim smijesnim klubovima u švicarskoj ligi tek se prije dvije tri godine dokazao i sad ne možemo da zamislimo prvu postavu bez njega. Svaka čast momku koji će biti dio našeg tima i želim mu sve najbolje. Ako Bog da svi zajedno sa njim u Brazil. Na poziciji zadnjeg veznog imamo samo Zahirovića i zaista nam je ovaj igrač prijeko potreban. Poredjenje Austrijske lige i naše lige nema smisla jer je ta liga svjetlosnim godinama daleko od naše. Toliko...
@ ak47 Koga su doveli? 5 su na tabeli...13 bodova kasne za prvim Gyorom...za koji je do prije dvije godine nastupao i Eldin Adilović...igrački kadar vrijedi nešto više od kadra Sarajeva, Željezničara ili Banjalučkog Borca...Bečka Austrija recimo vrijedi duplo više od Ferencvaroša...nikakva je to liga ;) bar za duplo lošija od Austrijske ;) Tito njima ne može pomoć ;)
Jooj dao Austrijansko drzavljanstvo za BiH ? Ovo je naveci lid'jak :D sa konja na ramagrca, ne po pitanju kvaliteta fudbala nego po pitanju buducnosti poslje nogometa.
Austrija nije imala predstavnika u Ligi prvaka još od Osimovog Šturma 1998. Malo se vrte po kupu uefa i to je to. Što se tiče Mađarske lige, ona je odron, ali ferencvaroš je dobio novog vlasnika i prave ekipu za Evropu ( Samo pogledaj koga su sve doveli) na čelu sa Ricardom Mniozom, jednim od najperspektivnijih holandskih trenera.
svaka cast...al lako je danas se odlucit kad je Bosna jaca od pola evrope. Ne igra sad za Njmeacku pa da se moze reci eto "Bravo" za patriotizam. I sumnjam u to da li je (barem trenutno) neko pojacanje. Austrijksu ligu smatram medju slabijim ligama u evropi (jaca od nase svakako) ali slabija od npr Svicarske ili Svedske.
molim te reci mi da se salis kada kazes da je madjarska liga kvalitetnija od austrijske? a nasu nemoj ni da spominjes mi 10 godina nismo igrali evrope a austrijska liga ima predstavnika skoro svake godine u champins ligi a u kupu uefa su klubovi unali igrati i polufinale. besiceva prirrodna pozicija je stoper i ove sezone je odigrao 700 minuta u ligi to su oko 7-8 utakmica. hadzic igra standardno u austriji i igrao je 4 utakmice u kup uefa. i dao je doprinos svoj. ja neznam ko mu je menadzer ali uporedjujuci ova dva igraca sve je na strani hadzica. a to sto poredis madjarsku ligu sa austrijskom sve govori o tvom poznavanju nogometa. svaka cast besicu ali da je toliki igrac ne bi bes odstete otisao iz HSV-a u madjarsku.
Bravo Anele..dobro došao u Tamni Vilajet
Anele welcome to bosnia
Moje je mišljenje samo da je momak previše navikan s obzirom na klub i ligu u kojoj igra. Zadnjih par dana samo čitam o tome da će dobiti državljanstvo, kao da se radi o nekom klasnom igraču za koga se otima par reprezentacija. To je to... Ja bih želio da me on demantuje svojim igrama i istina je da nam je svaki igrač dobrodošao. A što se tiče Husejinovića, ostajem pri svom mišljenu, bolje će igrati on s kojim kilogramom viška nego Vršajević. A koliko znam, oba igraju po krilu. Za Višću nemam zamjerki, igra dobro, u solidnom klubu i solidnoj ligi, a i u mladoj se dokazao. Ja iznosim svoje mišljenje kao obični navijač. Pape ipak vjerujem najbolje zna kako će postupiti...
Anel Hadzic - menadzer Sead Sušić (kao kod Zahirovica), 23 godine, mrtvi Reid koji bi u našoj Premijer ligi možda jedva upao među prvih 5, ne znam što se diže tolika fama kao da je mladi Pirlo pristao igrati za nas. Usporedba sa Bešićem - Bešić ima 20 godina (tri godine mladji) i prvotimac je Ferencvarosa koji sigurno nije losiji tim od Reid-a tako da je sigurno veci potencijal od Hadzica. Ne ocekujem nista spektakularno, srednja zalost ako ne i gore, i Sesar i Svraka su vjerovatno bolji igraci od njega, igraci iz austrijske lige (ala Mravac) nikad nisu pogurali reprezentaciju naprijed, a opet lako je za vjerovati da će Safet gurati bracinog pulena.
DOBIO POZIV ZATO STO SE ISKESIRAO PA DA GA MOZE REPKA PRODATI PROSJEK IGRAC A AKO BU BUDE JOS PAPETOV BRAT MENADJER NIJE PROBLEM NACI CE SE MJESTA U PRVOJ POSTAVI REPKE MOMAK U RANGU IGRACA SESARA ILI BEKRICA NISTA SPECIJANO:)AL NEK SE NESTO DESAVA:)
SRETNO MAJSTORE. ŽELIM TI PUNO USPJEHA U ŽIVOTU A POSEBNO U NAŠEM BiH DRESU