Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala raja, mogli su obojica igrati za A Švedsku, ali to se zove ljubav prema zemlji porijekla. Zvuče kao moj mali rođo rođen u Minhenu kad dođe loma u Rajvosa na ćevape.
Bi ali u k... igrali za Svedsku.....realni Svedska repka trenutno ima duplo kvalitetnije igrace od ove dvojice....sjedili bi na klupi i donosili vodu
guardiola je rekao, dajte mi 10 panjova i jednog maguirea i pobijedit cu bosnu
panjeva* greska u koracima
DeNNis 🤦
Treba opustiti momke ,Sve je ovo ok. A na tekmi ici na kotre i ostvati ih zbunjene.
Jedva bosanski pričaju! Ko da su sa Marsa pali.
Ne treba nam ova šega pred utakmicu biti ili ne biti. Sada nam treba trening, da uče akcije za četvrtak naveče, a ne budalaštine. Neka se zezaju kada izbore Euro.
Bolje prica i bolji akcenat bosanskog ili ti ga srpsko - hrvatskog jezika ima John Travolta u onom filmu sa De Nirom.. gdje je napamet naucio 3 recenice.. Al haj dobro je da imamo i njih. Da su mogli i imali neki aman kvalitet igrali bi za svedsku,njemacku i sl.. kad sve propadne kaze za bosnu ce igrat.. patriotski..
Dobra im ova trenerka a i nova trening oprema sto jes jes..Ima li gdje kupit 😃
Bit ce vjerovatno na zmajevi.ba i juventasport.com cim se zavrsi ovaj ci(r/kl)us sa barazom. Vjerovatno cemo dobiti i nove dresove, naravno od marke Kelme...
ko ima najvećeg zna li se išta?
Sramota koliko nonsalantno se pristupa reprezentaciju, ispija se kahva igra plejstesn a vamo Sanel Patak donira milione na TikToku i plače jer ga istinski munafici nazivaju munafikom jer je pravi insan. Ja da sam selektor ja bi doveo Sanela Patka da im ocita lekciju u svlacionici i jednu samarcinu Dzeki da opali za ovo ponasanje tobejarabi tobestackviruallah
Pa i jest nam u drzavi ovako jer se gleda sanel patak, zenica ovo ono, hatic i ostale krezave budale.
A šta pametno ima da čuju od bradatog TikTok hohštaplera koji obavezno javno ističe svaku svoju donaciju tako da bi se svi divili kako je on kobiva divan čovjek? Ne pametuj.
Gospodin se odljutio akd je baraz u pitanju, more mu se.