Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko od govana pitu nije napravio nece ni ovaj..
"Neki igrači su plakali". Nisu neki nego se tačno zna da je plakao mali plavi čarobnjak koji ovakvim scenariom ostaje bez svojih čuvenih predasistencija.
bezobrazan ovaj Real. Ancelotti ih je vratio tamo gdje ih nije bilo 12 godina. I osvojili bi opet barem jednom u sljedece dvije godine. Ojacali su nema sta i covjek je pravo dobro poslagao kockice. Real je bas glup jer ocigledno nije skontao da na trzistu trenutno nema alternative. Svaka cast Benitezu. Ali po mom misljenju on nije za Real.
Tamo gdje ih nije bilo ni na mapi u LP vratio ih je Mourinho jos prije 5 godina.
Carlo je tvrdoglava budala..ta tvrdoglavost ga je i kostala klupe u Realu..dvije sezone u Primeri nije mogao prismrdit trofeju..
Ostat ce do ktaja godine kod bude imao zaostatak od 10 tak bodova bit ce smijenjen. Koliko losu uprabu ima tsj klub to je nemoguce za povjerovati. Boljem otkaz da dovedes losijeg???
Joj uprave Reala kriziraju
ima dobrih rezultata iza sebe,prvak Spanije sa Valenciom i liga prvaka sa Liverpoolom al da li ce Realu bit dovoljan...
Godinu dana mu je rok trajanja kakav god bio.
Panj od trenera.