Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern traži kreativca. Thiago nije pružio ono što se očekivalo od njega.
Ja vam kazem, ovaj put ce biti nesto. Navalili Nijemci pisati. Navodno da su mu vec ponudili ugovor.
Akobogda
http://www.index.hr/sport/clanak/brozovic-ce-u-romi-naslijediti-pjanica/890708.aspx
https://www.youtube.com/watch?v=95eM4onDvUI https://www.youtube.com/watch?v=5gskcJMeIVw Ko sumnja u momka koji je dobio nadimak slikar od Italijana nek pogleda ova videa i pogleda koliko lako on to radi , al fudbal igra 11 igraca https://www.youtube.com/watch?v=V7AXdhuIjyk Sve pocinje sa Pjanicem u Romi , momak ima 19 asistencija i 10 golova kao skoro pa na pirilovom mjestu cjelu szonu , par utakmica je igrao naprijed
Pardon 10 asistencija i 10 golova
Nije Ancelloti valjda po glavi izgorio, bolje da kupi cijeli ti Leicestera za £25 mil.
Bayern je masina sto su i sinoc pokazali,oni su za mene prvaci ove godine! Sa Ancelotijem cemo biti jos jaci,samo tu treba dovesti jos Humelsa da da se upotpuni beton odbrana,i A.Sanceza da bude iza Lewe i takmici se s njim ko ce zabit vise :) i onda gazimo sve pred sobom!
...i lijepo se zahvaliti Robbenu i Riberyju za sve što su dali klubu, jer ako i sljedeće sezone budemo čekali da se vrate poslije mjeseci povrede, neće biti dobro. Treba shvatiti da je njihovo prošlo.
@Der Rumbaher ne,ne...Costa na jednom krilu,a Roben i Ribery neka se mijenjaju uz povrede na drugom...nije njihovo jos proslo,pa jesi li vidio sinoc Riberya kako se bori,gine na terenu!a i Roben moze jos puno toga,pa cijelu karijeru ga prate povrede pa se lik vraca...to su dvije zvijeri Bayerna!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pjanic je vrhunski igrac, apsolutno jedan top player na razini Rakitica, Modrica, Pogba, Vidala itd - sazluzuje najbolje timove.. a dosta je i mlad, tako da moze jos godinu ostati u Rimu. Sad sa Spalletti i kad se vrati Strootman Roma ce imati vrlo interesatnan tim. A kad bi ja bio fudbaler njegovog nivoa, uvijek bih izabrao Barcelonu ispred Bayerna. Ako nista radi kvaliteta zivota. Ovamo prelijep grad, uvijek sunce, toplo, more, odlican hrana.
Pjanic je vrhunski igrac, apsolutno jedan top player na razini Rakitica, Modrica, Pogba, Vidala itd - sazluzuje najbolje timove.. a dosta je i mlad, tako da moze jos godinu ostati u Rimu. Sad sa Spalletti i kad se vrati Strootman Roma ce imati vrlo interesatnan tim. A kad bi ja bio fudbaler njegovog nivoa, uvijek bih izabrao Barcelonu ispred Bayerna. Ako nista radi kvaliteta zivota. Ovamo prelijep grad, uvijek sunce, toplo, more, odlican hrana.
E vala da oce otic osvojit sta , Onako zasluzio je da igra u bas velikom klubu , posebno ove zadnje sezone.Ne znam jel Bundesliga za njega najbolja jer se bas trci puno alzato ima i prostora , ja bi vise volio da je otiso gdje po nacinu igre mu je mjesto u Barcelonu , al dosta Rome , ne mogu ljudi sasavit dva beka i onda kupe Dzeku koji jest u losoj formi al nisu uopste gradili ekipu oko njega vec Garcia nalupo krila spiceva koji nit znaju nabacit nit asistirat. Al ga ne branim los je bio
Zar nije vec potpisao nekoliko predugovora sa Barcelonom???
Strani treneri ce unistiti Bayern rekao sam to odavno..samo svabo treba da vodi njemacki tim nikako neko lijevi..Pep je bio spanac dovlacio je one svoje spance..Anceloti Italijan sad krenuo dovoditi ove italijane u bayern i jos neke italijane misli kupiti..haos rade..ne znam sto Bayern to dozvoljava...
De mi navedi jednog dobrog njemackog trenera koji bi danas (!) mogao voditi Bajern... Nema ga! Zadnji je bio Heynkes. Osvojio je sve sto je mogao. Ali nemoj misliti da su oni glupi. Treba gledati dugorocno. Da je Heynkes ostao, poslje one "velike" sezone bi slijedio veliki pad. Pep je uveo fleksibilnu igru, koja je danas neophodna. Bajern svake godine dolazi u polufinale. Treneri stare skole vise ne mogu da treniraju jake klubove.
@Navijac_BiH Klop je trebao doci u Bayern,i lik je bio slobodan i cekao,da se ovaj smrad nije neckao pola godine hoce nece ici iz Bayerna i pravio spanske sapunice Klop bi dosao i ostao 10 minimum
PRIKAŽI ODGOVORE (10)