Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajd više dosta sa vijestima o džeki, pun mi ga je quratz kad stvarno ode negdje onda pišite, a špekulacije zadržite za sebe
Arsenal ima pare i mogu platiti igraca i od 50 mil funti, al Wenger ima svoju procjenu ko kolko vrijedi i nece dati puno vise za bilo kojeg igraca. A i realan je covjek, pa ovo hoce da se na jednom igracu obogate, netreba ga niko ni kupiti, pa kad worsburg propadne dace ga onda za 5 miliona
steta sto arsenal nema para, tamo bi najbolje proso, imaju najboljeg trenera i igraju najbolji fudbal
Jedini koga moze dovesti jeste Chelasea jer ljudi imaju pare
bravo Anceloti! :))) Samo da ne ode u Milan i uporpasti karijeru. ovako sam sretan.jako sretan za Dzeksona. U Englesko j ce da hara,gdje god da ode! :)
Čelzi JE VJEŠTAČKI mali klubić i SAMO BUDALE mogu misliti da ĆE UZETI I JARE I PARE.P.S.NAJBOLJI KLUBOVI NA SVIJETU NEMAJU VEZE SA PLAVOM BOJOM(dvobojne dresove ne racunam-VIVA BARCELONA).