Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je s dzeke joj cojku treba 10 sansi da da gol ,nije on prije takav bio
sto ne stavi i marcela ? svjetska javnost je u cudu...
Marcelo stoper? Hahahahaah! Jasno mi je da u Klix-u, kao i na većini portala koristite copy-paste fazon ali mi nije jasno da rubriku sport uređuje neko ko pojma nema o nogometu, vjerovatno neka plavuša sa cvikama, minjakom i sisama do poda.
dobice oni penal u 93 minuti ako budi nerijeseno ili gubili , ili igrajte ljudi crveni karton Atletiko i to ce im sudija pomoci :D
Rece navijac uefalone....
sta ce ba dobit, uzima ovo atletiko glat, ako budu igrali ko proslu tekmu nema sanse da bude nerijeseno
od kad je marcelo stoper ?
Ja znam da to nije tema, ali bi stvarno volio mogucnost komentara na "ljepoticu dana" Bilo bi uzivanje citati komentare gospode posjetioca portala. Tako da uvazenu redakciju molim da da razmisle o ovom apelu :)
svaki drugi bi bio, "podero bi je ko..." "uletio bi u nju ko..." Bolje je ovako vjeruj mi
Šta ste svi "zaslinili" za "balavim" Garetom - nije on najbolji ni najvažniji igrač Reala. To su već decenijama sudije! Kad je Real pretprošle godine postao prvak španske Primere, Ronaldo se baš nadavao golova iz penala, dok protiv Reala ne znam da su sudili par jedanaesteraca i to kad je sve već bilo odlučeno. Protiv Reala se može itekako igrati (dokazali su to mnogi), ali protiv sudija - teško! http://sportsport.ba/ino_fudbal/sudija-meca-elche---real-dobio-suspenziju/114579
Ajde mali idi spavaj :D
Jah, malo si se zaletio - možda ti po godinama mogu biti otac, zato me ne možeš poslati na spavanje, slinavko! Hi hi hi!
Castio ga ja Senzacijom pa me zato ubacio u prvi tim, kaze svidila mu se pravo
Pljuc Real, kako vas samo nije stid, pljuc, pljuc:P