Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest vala, treb'o je sudija svirati kraj cim je atm dao gol ;)
........onaj koji gubi, uvijek se ljuti...........no simeone ipak nije ispao gospodin u porazu....
Veoma bi zanimljiva rasprava bila da ovih 5 (famoznih) minuta nije bilo naslo bi se nesto drugo zato sto smo mi takav narod, pogan i sto je najsmjesnije onaj koji ovo procita sve moze nac u ovoj rijeci osim sebe, koja je to iluzija svijesti covjece, treba malo prokontat da niko od vas nije niti ce ikad bit igrac Reala ili Atlética a kamoli clan nekih sudskih komisija ljudi vi ste bosanci koji nemaju zivota voli te da pricate o stvarima koje jednostavno nemaju naikakvog cilja samo da bi zadovoljili svoje bolesne prohtjeve dajte barem vi koji jos nemate djecu poradite na tome da vasa djeca ne budu ovakva. ;)
Kakve ima veze to sto je sudija produzio mec za 5 minuta, kada je gol pao u 3. minuti sudijske nadoknade, sto je uobicajeno vrijeme produzenja meca, tako da sudija nikako ne moze biti kriv. Simeone se za*** sto je povrijedjenog Costu ubacio, pa ga je onda vrlo brzo morao mjenjati i nije imao pravo na izmjenu kada mu je to zaista trebalo, jer znamo da je Juan Fran sepao do kraja, a to u jednoj ovakvoj utakmici itekako pravi razliku.
Gol je pao u 90+3min. diskusija je suvisna da li je igra trebala biti produzena 3, 4 ili 5 min.
previše trebalo je 3 minute.
5 izmjena , valjanje Atletikovih igrača u periodu 80-83 min , pametnom dosta . Ko ne vjeruje nek pogleda utakmicu ponovo :)
+ onaj slobodni Atletica sa strane, desio se u 86.min a izveden u 88. min.. pa đe to ima ?
5 min je realno vrijeme jer je produžio, čovjek je treb'o Gabiju dat' 2 žuti zbog nabijanja lopte u produžecima pa nije ...
Svaka čast Realu iako nisam njihov navijač, mislim da su zasluženo pobjedili i da je bilo očekivano da će uzeti Ligu prvaka. Atletiku dosta titula prvaka pored onakvih španskih klubova, nek' se udaraju nogama u guzicu što su je osvojili, a realno nisu ništa sinoć pokazali isto kao da sam gledao Chelsea da igra a nisu ni zaslužili da osvoje LP!!! :)
Najbolja ekipa ove sezone je zasluženo osvojila lp,na putu do trofeja Madrid je u kupu kralja akršio Atletico u polufinalu te Barsu u finalu,u ovoj ligi prvaka u polufinalu uništili Bayern u finalu više nego zasluženo Atletica,kome se i nakon nabrojanog neke minute vrte po glavi obični je paćenik koji nema pojma o fudbalu.
Atletico je odigrao cijelu utakmicu dobro, ja ne znam po čemu je real bolji u drugom poluvremenu nisu ni oni imali neke šanse, ronaldo je bio ubjedljivo najgori, jedino je marcelo pokazao nešto uz di mariu i to je sve od njih. Imali su sreće na kraju šteta za atletico.
Svaka cast Simeone!
Cudo se special one nije oglasio...ipak je on najveci trener danasnjice.. :-)
Diego Simeone je čovjek koji ne zna da gubi, a to smo svi vidjeli sinoć kakve je probleme pravio majmun i neka mi neko kaže da je ono sportsko ponašanje? Što se tiče nadoknade od 5 min opravdana je jer se igralo FINALE LP, a ne utakmica u drugoj ligi,a isto tako igrači atletica su više ležali na terenu nego igrali pred kraj utakmice. Zaslužena pobjeda Reala koju naravno potkrepljuje rezultat 4:1. Pozz svima :)
Neko nije gledao utakmicu.
Boli istina a? Boli što je Real prvak, što je razvaljen "veliki bayern", "velika barca" i "veliki atletico" čiji igrači umru nakon 45 minuta hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Ivan je peder!" "Nije!" "Jeste!" "Nije!" "Jesam!"
Ne mogu, nemam internet