Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se slazem, samo ne da Roma ima jaku odbranu.
dobar je dzeko to je nas "dijamant"...
Sav poznati i priznati fudbalski svijet hvali Džeku, samo ga mi pljujemo i kažemo da je loš. Eh sad kome da vjerujem nije mi teško odabrat! Koja smo mi pogana stoka Bože sačuvaj.
Vidi se da nisi u serie a vec neko vrijeme...Juve stroj melje godinama i tako ce i nastavit...jednostavno dobar marketing, odlicne prodaje/kupovine igraca(Pogba dosao free, otisao za 90milja xD) itd... ne znam sta bi se trebalo promijenit da Juve kixa i ne osvoji i ove godine
Sprdas li se Anceloti Carlo