Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjer obicnog iskompleksiranog navijaca real.Visca el barca
Ova glupava Ancelottijeva izjava je ravna onoj čuvenoj Vučurovićevoj bedastoći \"napravićemo još ljepši i još stariji Dubrovnik\".E moj strategu kako će Xavi,Puyol ili Iniesta igrati bolje iduće godine kad će biti još stariji a i sada nisu baš više u cvijetu mladosti i ni blizu onih od prije 2-3 godine.Odakle snaga za novih jakih 60 utakmica nove sezone nakon tolikih godina.Jedino ako se Ovrebo ponovo ne angažuje iz penzije.
ma nemas ti pojma ba! ko si ti uostalom?!?! mi bosnje znamo bolje od sviju! zato smo tako i uspijesni u svim sportovima...
pa ne komentarisi ako te nije briga
A nosite se više i vi i barsalona i real i čelzi i bajern i man.united,a i siti imam i svojih problema osim da se brinem ko je jači i i bolji.Zarađujete milione po sezoni,dok mi rintačimo za 500 KM i plus da se brinem ko će gdje preći hoće li ovaj ostatu tu ili tu,koliko će ovaj ili onaj zaraditi-smoriste više ljude
nikad mi nece bit jasno zasto ovakve izjave uvjek daju neki levati....
Upravo tako, ljudi godinama raznose ekipe sirom svjeta,i dvije tri tekme nedobiju il igraju nereseno i odma komentari tipa kako su dekodirani,kako su slabi i sl.
Sve dok su Messi, Iniesta, Xavi i \"sotali\". Opet gramaticke greske