Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pogresnu si stranu otisao, bojim se da ti vrhunac karijere ne bude Inter Baku
Ma samo pici djecace,od ljubavi se ne zivi. Jos ako je i klub zaradio a garant jeste svi su zadovoljni. Doci ce neko novi,mlad i prespektivan pa nek se dokaze.
ma brate lose ti je tamo, sad ce rat jos malo......al vlazne su njihove ckepi pa bar to iskoristi, a kad se vratis cuvam ti mjesto u famosu
Sto ne mogu kad pocnu baliti o nekakvim emocijama a svi odose za parama
hvala bogu kada sam cimirot nije povredzen teze,on je igracina za sve
Cimirot je buducnost naseg fudbala,momak zna i to se vidi. Sad kad Sline i amidze nema valjda ce pravda isplivati i da igraju momci koji zasluzuju.
s konja na magarca
Dupa se udario nogom u dupe :-D
ovi clanci o sarajvu sto objavljuje klix potalo isto ko na piku kupis kredit i reklamiras se
vec tri dislajka od ta tri jedan je od mene
Dzaba reklame, opet nema titule
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je meni zena rekla kad je otisla od mene
Zabij joj hahahahah !