Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Atromitos,do pobjede!
5 komada 5 komada to je naša nada al u našoj mreži hahah, hah hahahaha
Jesi vidio kako je Sarajevo zastupljeno na medijima,kako je samo popularno za razliku od tvog drugoligaša. Pa ti si redovni i brži od svih nas da komentarišeš,neka neka samo ti uživaj u DIVOVIMA
vi ste bogovi majke mi da vas nema trbelao bi vas opet izmisliti ali ne od gradskih i čolicijsko političkih struktura nego od naroda ipak je to časnije nešto u odnosu na nasilni vaš nastanak, a pare su čudo sa parama moš kupiti sve, osim naravno iskrene ljubavi, i sv i te vole dok imaš pare, pa i rođena djeca o našem novinarstvu da ne pričamo. Vi kad operet dresove to napravite press.
Gazi gazi male Grke....