Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma poderat' cemo ih i u revansu ne moze nam nista mala Barcelona niti mali Lessi!Forza Milan!!!
a gdje ti je bio Messi sinoc? Nije ti ovo Espanyol, Rayo Vallecano pa da daje po 2-3 gola po utakmici... protiv talijana je odigrao 9 utakmica a dao samo 3 gola, i to iz penala... isti slucaj i s onim drugim napuhanim, Ronaldo... njega je Gattuso stavio u dzep kada su igrali protiv Milana... tika-taka... tika-taka... tika-taka... ebote led, pa Abbiati nije dobio ni ocijenu za sinocnju tekmu! fudbal my ass...
pristavljena ti je sarma sinoc, i to 2 put... pa ti komentarisi i uzivaj u njoj kol'ko ho's... ;)
hahah koji si ti kloc... pa naravno da je za mene igrač..da mislim drugačije bio bih na terenu i uzimao milione a ne bih čitao gluposti od likova poput tebe... svatko ovdje komentariše... on Messija stavio u džep... taj se nije rodio...jedan..njih 3 kao sinoc gdje je u prvih 15 minuta bar 4 puta bio pokošen mogu...ako je to fudbal za tebe... za mene nije al čim si ljubitelj talijanske lige i ne čudi me... ragbi sine ragbi... reci staroj da pristavi sarmu eto mene !!!
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
Sinoc ti je Ambrosini odigrao FENOMENALNU utakmicu! I za tebe je on Maradona... covjek sa 34 godine stavio Lesija u dzep... 'ta nije ti ovo Espanyol...
kakv si ti fudbalski znalac sinoć si dokazao...da su te gledali amerikaci garant bo dobio extra ponudu al za američki fudbal.
vidi talijanske varalice :D