Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od sad navijam samo za Al Kharitiyath,.samo trpaj
Sad ce nama Osim koju iz Katara namjestit :D
Bravo Brko care :)
U redu je to sto neko kao navijac nekog tima u BiH ne voli Osima kao navijaca Zelje..........to mogu i shvatiti,ali ne shvatam da neko kao Bosanac i Hercegovac pljuje na Osima kao Bosanca i Hercegovca koji hljeb zaradjuje vani..........covjek nikad nikoganije uvrijedio,a svasta su mu dobacivali sirom BiH,uvijek je kao gospodin podnosio i razdvajao sljam od pravih navijaca.......a vi covjeka napadate bez razloga,i to ga napadate kao trenera,a ima vise trofeja nego svi treneri zajedno u BiH premier lizi........i jos imate obraza napadati ga kao covjeka,a niko ga licno ne poznaje,sto je preduslov da bi o nekome nesto rekli.....eto hvala i zapitajte se o sebi,kakvi ste,sta ste i koliko uspjeha imate u stvarima koje radite.........pa onda pljijte i lajite
Ja plavih malenih isvršavanja na pobjedu tamo nekog kluba I što ih morž vodi, pa ovoliko komentara isvršavanja nema ni na temi o plavim vaginama.
Ammar Osim sto je strucnjak djeluje i kao prosvjetitelj uma, sto je Malovcic u muzici to je Ammar u nogometu...
samo neka pobjedjuje I neka ga sto duze tamo.,..
Jebemo vam tatu Osima, Osimaaaaaaaaaaa
I mi tebi mamu.
Dodao bih još da i ovom keru koji se odaziva na nik name @odron i stavlja negativne ocjene na sve moje komentare isto nabijem mamu.
jebo vas amar, karina od čovjeka i trenera
60 milja dolara mjesečno pa ti vidi ima li ko više
alija zvani zlatna kost :P
Ne samo renovirali, nego i zaposlili stotine taktvih kao ti u Mupu-Supu, Domu Zdravlja, UKC-u, Skolama, Fakultetima ...firmama al sta ces dobar i budala isto, zato Tuzlaka, Sarajlija, Zenicanina vise mozes u Becu sresti nego u BiH a takve kao ti svuda, zato je drug moj moja opstina i zgrada kantona zapaljena a tvoja citava u slobodarskom RS-u.
Dobro je, ide stopama Papeta po ovim Al Kahlalala klubovima
Štrumfovi na aparatima hahah
kazu pitari Amar kupio, namjestio.. nešto tako
teška utakmica sa pretposljednjim hahahaha
@cipi, jel i Osim misli ko i vi da je Bosna jača od Metalista?
ceeeelik
Da mi je samo da vidim press konferenciju nakon utakmice gdje je obrazlozio igru svog tima ! Nikola Nikic ima jaci rijecnik od malog babinog. Uhh svasta reko sva sreca nisam u RS-u.
idi ti sutra na proteste, tako ti je dobro da pališ svoju opštinu :D
"Zvornik" ja bar imam opstinu gdje je tvoja?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)