Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto je ovako prosle godine Mancini forsirao Balotelija i ostale, a Dzeko ulazio sa klupe i zabijao pa mu mi svi psovali. Sad se malo kolo okrenulo, ali evo vec je ovaj poceo Dzeku vaditi ranije iz igre tako da Dzeko moras igrati, vise se truditi mada ti je to tesko sa Aguerom koji ne da loptu. A zasto npr. ne bi Aguero isao na klupu pa da Negredo i Dzeko igraju??? Zasto bi Dzeko isao na klupu?? Samo ti Dzeko igraj i pokazi im da ti zasluzujes mjesto u prvih 11 ko niih haba...
Poslat ce njega Edin na tribine :)
Negredo se samo moze nadat da ce Dzeko biti na klupi
Bolji je Dzeko od Negreda
ako komentiram nesto protiv dzeke bice dislike ako nesto kometniram pozitivno bice lajk... ali jedino sto se mora reci i to je iskreno kao sto je zadnju utakmicu igro svaki trener bi ga stavio na klupu i nemojte molim vas uvijek trenere kriviti oni su tu malo da pomognu a igraci ostalo rade
Dzeko igrao super prve dvije utakmice a u ovoj trecoj Pelegrini ga mjenja na poluvremenu mada niko od igraca Cityja nije pokazao nista.Ispade Dzeko dezurni krivac.I kad je Cardifu dao onu golcinu odma ga mjenjaju??? Silva i Navas nedaju lopte Edinu kao onome svom kad igra. Dzeko jedini *problem* je sto si Edin i so si od ovih za klasu bolji,zato moraju psihički da te guse,ranije onaj debil Mancini a sad je poceo i ovaj novi.Ko je na Sport Klubu gledao tekmu vidio je zavist onog komentatora prema Edinu,fujjj koja zloba prema nasem dijamantu. I kad das 4 gola mjenjaju te.......problem je sto si EDIN.
Dzeko na klupu !! Negredo se za razliku od Dzeke trudi i bori, neka decko bude starter.
Sad ce retardirane bosnje pisati kako je Dzeko bolji od ne znam ti koga, spustite se na zemlju.
Ma ova dvojica ne trebaju biti konkurencija jer mogu igrati skupa (dokaz tekma City Milan na Audi kupu). Pelegrini treba izbaciti onog sebičnog patuljka Aguera. realno čovjek igra 2 utakmice a ništa nije pokazao. Edin je kriv što mu smeta u igri i krade lopte dok čim Negredo uđe Aguera ostali zaborave u igri. Gledao zadnju utakmicu i Edin uopšte nije bio loš kao Fernandinjo, Yaya ili Aguero.
Nada umire...ZADNJA!
to ce ti pomoci samo silva i navas cigani jedni
Govna klixovska i naslov! Jedina gore stranica sa naslovima od vas je ono *ranje dvevnik hr.
prije bih rekao da si ti vlahatiko jer u lukavici nema ni jednog croatica
croatico idi okupaj se
Ma džekič je običan knj marke dorat,neka sjedi na klupi i donosi lopte majstorima,za više i nije. Bravo Negredo pokazao si da si igračina,a ne seronja ko džekić.
E da mi je vidjeti sta je taj Negredo uradio osim eto onog gola koji nije sad neko remek djelo ali je dobar gol iskreno receno.Covjeka nisam vidio nikako osim sto je taj gol dao. Inace nevjerovatno je kako se uvijek i samo od Dzeke ocekuje vise. Uvijek je on pod nekom lupom isto kao da je pocetnik . Pa da mi je znati ko je igrao bolje u prvom poluvremenu od Dzeke. Onaj mali pedercic aguero igra 50% u odnosu na proslu godinu i nikom nista. Sve u svemu opet su poeli da kilave na sredini, opet je Ture poceo da carini svaku loptu kao da ide preko granice. Trebao bi nekad aguero igrati sa Ibrahimovicem u ekipi da mu ovaj opali koji samar.