Kadetski reprezentativac BiH
0
Almir Aganspahić potpisao ugovor sa FK Sarajevo
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BALO, prvi r etard klix-a, veci de.bil ne postoji, ko izvede BALU iz kuce ima od mene gajbu pive i janje... Idi bolan okupaj se,umij se dodji sebi posto nemas kome.
Jel i ovaj pitarčić gladan trofeja ?
Pa nije budala da pored Barselone potpiše za espanjol,bravo mali svaka ti dala. Jedno je Sarajevo p.a.p.c.i
ko o cemu.....k.urve o postenju i pitari o tituli
@BOLO Boga mi te lik opasno handri, tvoj cinizam je ravan nuli, po broju njegovih i tvojih lajkova ljudima se vise svidjaju njegovi fazoni, dok ti sam sebi lajkas komentare. Usput stvarno si si naporan i glup i realno ne izlazis iz kuce, vadis se na njega a ne vidis svoj problem. Relano ko god da ostavi vise od 1 komentara dnevno nije dobar. Hajde pozdrav.
Ne sumnjamo da ce biti veci golgeter od vaseg cesto hvaljenog Adilovica! Ti kada budes igrao za kadetsku reprezentaciju i najveci klub u BiH imaces pravo osporavati druge, do tada na jug i tucite se izmedju sebe!
pogurao stari Almire aa ? hehehe ;) kao i tvog burazera... jos jedan od dokaza da u bosni nema nista bez stele... a koliko daleko ces dogurati, vidjet cemo... nemoj sada da mislis da si dosao u najveci klub, i da ces biti igracina... - za hejtere: ne mislite da sam ljubomoran, jer nemam na koga da budem, ali ako ovaj momak postigne bar 2 gola u 10 utakmica, bice od njeg nesto POZDRAV SA JUGA, maleni pitari ... :)
@bolo Meni je najzesci ovaj moj veliki fan (lazni bolo), jadnik se satra da kaže nešto smiješno, ali nikako mu ne ide od ruke, jednostavno ne posjeduje dovoljnu inteligenciju da bi bio zanimljiv, a s druge strane prestavlja se i drugim nikovima kako bi bio u "većini" pa spominje da ja ne izlazim iz kuće, a svaki moj komentar "prokomentariše"-čudi me da on ne izlazi, a mene proziva-ludnica sa ovim jadnim štrumfom, jednostavno žao mi je njegovih roditelja.....
Molim vas ljudi, moj sin BOLO dolazi iz jako teskog okruzenja. Dok je imao 3 godine komsija Dragan ga je S I L O V A O u FOCI, onda smo dosli u Sarajevo. Teska situacija, moja zena ili njegova MAMA je pocela raditi na stupskoj petlji, tako zaradjuje za njegov zivot. On sada kao 35 godisnjak je prvi put imao S E X i to sa svojom sestrom. Cesto sam se i sam znao probuditi otvoriti oci kad moja K I T A u BOLINIM ustima...Tesko mu je i svatite, od tog poremecaja vise ne izlazi iz kuce..POMOZITE LJUDI DOBRE VOLJE, KUPITE MU PSA NEK SE IMA S CIM IGRATI. Hvala I ADD NA FB-BOLINA MAMA!!!
Sine, evo sjecas li se ti kad je fk torpedo osvojio zadnji put titulu? E moj sine, protecice jos dosta Miljacke dok dodje titula na kosevu, imamo ih isto ko Modrica i Brotnjo i bar jos 20 god ce biti tako, sve je to kazna zbog osnivanja od UD-BE...
Čestitam Almire, a uz put čestitam i Upravi na kvalitetnom potezu..., tako se voli i vodi klub.....