Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ovaj Smurihno postao jadan, pa sudija produži meč 7 minuta iako je odredio 4 min i opet se Smurinho nešto žali...
Internet huliganu miran
Papčiću portugalski, sjecas li se kako si skoro govorio kako u Arsenalu stalno plaču, e plači sad pi... jedna, kmee kmeee kmeeee
Jad. Vec zaboravio svoj bunker protiv Barce ono je zalosno bilo gledati.
tacno sam znao da ce mou srat
jest nasao ko ce pricati o bunkeru nema govora.. Smourinho je zadnji trener koji ima pravo pricati o tome....
Dobro si im rekao alladryce.:D
I jest, samo sto klix to nije premio u orginalu. On je rekao"Boli me *** sta Murinjo prica"
**KLADITE SE I NIKAKO NE MOŽETE U PLUS? EVO NEKOLIKO SAVJETA OD MENE. Igram nogometne utakmice i to singlove (to mi je glavna igra na temelju koje vodim stranicu). Svi moji suradnici imaju moju potpunu pažnju i moja odgovornost prema njima je ta da svakodnevno pratim javne stranice, zatvorene i privatne forume, razne alate i stranice koje pomažu pri klađenju te izabirem najsigurniju utakmicu koju taj dan nađem. Nema dojava ali ima jakih informacija do kojih ne može svatko. I sam osobno sam veliki nogometni stručnjak pa znam odabrati i gledati ono najbitnije što se nogometa tiče. Neke stranice koje pratim moram plaćati jer se ne može svugdje imati besplatan pristup utakmicama. Prolaznost i zarada su na visokoj razini što vam objašnjava tekst i statistika na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Rinaka od trenera , sam zna pricati.. Lako je voditi dobre ekipe sa 30 igraca u kadru , idi u norwich pa tamo nesto napravi smradu.
On prica, oj majko mila, pa od svih trenera svijeta, on prica, doktorirao na tom stilu i naso nesto pricati, hahah.
hahaha
Ubice ih Dzeko i Negredo u ponedeljak....4-1 za City...:)
što ga ovaj spustio mourinhu
Klasika od Murinja, kad god ne ide vrsi pritisak na sudiju i pronalazi krivce u drugima osim u sebi! Man City prvak!
ma nek si ga spustio dostza ga je vise
nek je đubro otisao iz spanije. osjeti real i dan danas njegove poslijedice, narocito legenda iker
inace murinjo igra wengerball od noge do noge striktno napadacki fudbal :-)