Novo priznanje bh. treneru
0
Alispahić preuzima sirijski Al-Ittihad
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA VELIKI KLUB NEMA ŠTA
Svaka cast Kemo i neka je sa srecom.
JAKA LIGA, JAK TIM I JOS JACE PRIZNANJE...HAHAHHAHAHAHA
eee seljacino jedna.. vidis sta ti pise gore?? oni su na vrhu u Aziji, oni imaju svoju ligu prvaka kao sto je mi imamo, i Sirijski klupovi su uvijek prisutni, a gdje smo mi? mi nemoze da prdnemo, nigdje nas nema.. a pitas se \"SIRIJA\", glupane, to je zemlja s ogromnom historijom, zemlja koja je dobila prva dva grada u historiji, i onda se pitas \"SIRIJA\" a gdje smo mi na mapi?? kakva je nasa historija?? niko ba nije cuo za nas, a ismijavamo ostatak svijeta!! ovo pisem jer mi je zao nas, koji sebe toliko gledamo visoko, pa ismijavamo druge! mi smo jadni.. BIH FOR LIFE!
Ljudi pa smanjite malo doživljaje od svega pravite senzacije pa SIRIJA je u pitanju...JEL IGRAJU oni uopšte fudbal kakva crna Sirija ko da je otišao u Real to samo kod nas ima.
Drago mi je zbog njega, meni se Kemo doima kao vrlo kulturan i pismen, odmjeren čovjek i zaista mu želim sreću jer on stvarno voli fudbal i to što radi...Malo je gospodina u našem fudbalu kao on, barem na osnovu onoga što sam o čovjeku mogao zaključiti na osnovu razgovora s njim na medijima u BiH. Sretno Kemo i da jednog dana dostigneš i veći uspjeh!