Direktor crveno-crnih za Klix.ba
73
Alija Porča: Čelik i Sarajevo imaju odličnu saradnju
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi ljudi trebaju našem nogometu....ceatitam
jos jednom svaka cast upravi celika!!!lijepo je vidjeti onakvu atmosferu na nasim stadionima,valjda ce se i ostali ugledat na ovakav gest i gostoprimstvo..treba nam zdravog nadmetanja na tribinama,jer samo tako mozemo poraziti mnoge "dusebriznike" sporta u bih!!!!DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJEVOOOO
Tako i treba, samo naprijed, mozda u buducnosti i bude nesto od ove drzave i lige.
Koliko je samo Alija prešao za Čelik,ehhh...kad se sjetim,zajedno u Busu i Kombiju,a sad covjek postade predsjednik
odvadi malo druze previse je takvih lovackih prica
alija ima gosptovanja vise od ovih danasnjih najviaca sto ga pljuju
Lijepo je vidjeti da dolazi do normalizacije odnosa izmedju Zenice i Sarajeva... a ovi kompleksasi koji to ne mogu podnijeti nek se pojedu od muke :) samo naprijed RZ1988 , HZ1987!
Svi se ujediniti za ozdravljenje bh nogometa !!
Nicaze dismr.
horde su najbolja navijacka grupa na balkanu,,a i sire
Mislis da bi ti Sarajlije platile kartu??? Cast izuzetcima ali sh.ibicari su to.... Taj bi ti jos odjecu sa tebe skinuo i poslao pjeske da ides do Zenice. Plus bi te pitao da mu das cenera da moze curu izvesti napoje i da napuni kredit za mob.
divoviiii