Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo ova godina bice blesava.
Koliko ja vidim on je potpredsjednik FIFA-e. A to retoričko bilo? E onda ne znam, žensko, šta ćeš. Ne znam ti ja ni šta je ta FIFA. Možda neka agencija za super-tajno hapšenje i protjerivanje. Misterija.
Ovo za Stimulatora odgovor, mada je njemu sve jasno, al kad čovjek već pita.
Sad mogu oni što im se alarmi pale na Ali-bin Al-Hussein, Hassan, Abu i sl. oplest o svemu.
@sbiljeska A po cemu je to Juzna Africa bila bolja? I kod njih je kriket igra broj 1 a u fudbalu su skoro uvjek zadnji u Africi I opet su im dali svjetso prvenstvo2010
Zašto nije na naslovnici danasnji masakr nad preko 2000 civila u Nigeriji. U svim novinama je negdje skriveno sitno. Kao da je 2000 ljudi sitnica.
2 sata za 2000 civila