Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas bi volio da vas otrese zeljo kvalitetno, al dzaba opet bi se nasli vi nesto pricati, izmislili bi neki razlog zasto ste izgubili.. cc zalosni ste brate.. Vidjet cemo vas sutra aBd, pa da vam vise zacepimo brnjice..
U međusobnim duelima se pokazuje kvalitet i vidi se ko je bolji, a to će Sarajevo pokazati sutra.. Neke se utakmice ne mogu kupiti novcem (derbi npr.) za sve ostalo (pa i za titulu) tu je Osim Ivica Osim.. na racku ga nosim..
pa pitarcicu glupi,jeli bitno pobijediti na derbiju ili osvojiti titulu i igrati LP,a zaboravljas da niste dobili 6 godina prije ..........dbg vi dobili derbi a mi bili prvaci,pa ti skontaj ko je glup,poz svim navijacima i sarajeva i zelje.......P.S. na gluposti ne ostajem ravnodusan,ZELJO SAMPION!!!!!!!
Štrumfovi se uzdigli ko da su nešto pokazali u zadnje vrijeme na derbiju.. Biće vama po ušima i brkovima sutra..
divovi svemira hahahahha kako su svi isti i glupsoni zatrovani ..
Planet of the Apes... :) HAhahah Bice ka*anja sutra... -12 uz padavine suza na sjevernoj strani, dok ce na jugu biti osjetno toplije +12 uz TITULU... :) FORZA ŽELJO !
đesi Majstoroviću nismo te prepoznali .EBEM TE ŽELJO!!!
aa kolika samouvjerenost vlada u fk njanjajevo iskreno se nadam da se samo sale, jer nekako mi ih zao, toliko dugo bez trofeja, a iz godine u godinu daju neka obecanja... joj joj... dragi igraci FK Zeljeznicar, molim vas budite dobri prema nasim malim komsijama i nemojte im zabiti vise od 3 gola tek toliko da ne padnu u depresiju...