Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra sa ačipašina ide 17 autobusa da podrži šampione ultras alipašino
Neznam što ovi neki klubovi kad pobjede podižu pogrešne zastave. Nikako to ne kontam. Recimo Borac podiže Francusku zastavu samo malo rotiranu, Zrinjski, Široki kad pobijede uvijek transparentima u vidu šahovske table zahtjevaju 'valjda i partiju šaha' ili šta već?? Nikako mi nije jasno zašto ne podignu 'svoju pravu zastavu' žuto-plavu zvjezdičastu, zastavu zemlje u kojoj žive,seu, jedu, piju, karaju, spavaju. A ne neke strane zastave.
Mislicu to je zbog ne znanja ili su mozda coravi.Da u jednoj drzavi igraju samo turska celjad, oni se nece nikada prihvatiti kao turski klubovi, jer im zakon to zabranjuje.Svi koji se tako predstavljaju imaju komplekse, koji ih ne spoznaju. Hrvatska ne priznaje takve klubove kao svoje, vec kao klubove susjedne zemlje. Zakoni klubova vaze za sve zemlje, bez razlike tko u njima igra.To su osnovne stvari, nije tesko to svatiti ako imas zdrav razum i nisi rodjen sa manama.
Velež nije iz Mostara kao ni Mladost iz Bijeljine. Prvi iz Vrapcica drugi iz Velike Obaraske. Jer ako se Velež smatra mostarskim klubom, mozemo Zelju proglasiti klubom iz Pazarica.
vrapčići su selo
Ajmo Velez, zgazite ih ko sto ste Selju zgazili !
biće 0:4
nebi bas 0:4 ? ;)