Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhh pa on je svaki poso ujebo on veze o zivotu nema ima da zeljo propadne sad totalno
sarajevo opet po starom, dovodi isluzene rage koje po dvije godine nisu utakmice sastavili i kojekakve ne znam kako ni da ih nazovem. jak skauting nema sta. menadzeri tu vedre i oblace i dalje u talu sa upravom peru pare.
Prototip IZVIĐAČA
ovaj moze biti skaut za farmerke. Zeljo od iduce sezone oblaci EXIT :P
EXIT propo odavno-)))
Sloboda dovela 7 8 top pojacanja niste napisali ni jednu vijest da li je ljubomora ili nesto drugo u pitanju ne znam al preporucio bi vam da promijenite ime portala u sarajevo... ili slicno...
ima na tuzlanski.ba ne treba se klix popunjavati glupostima nekog kluba koji u 100 godina nema trofeja.
Opet cete imati mahanje sa vrha sarajlice sljedece sezone, a ovdje dolazim da prcam vas jer uzivam u tome a ne da lijecim komplekse :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je ista kao za Raula reci da je bivši igrač ŠalkeTa 04...
ovaj je više povuko žutog i bijelog nego kompletan narko kartel pabla escobara
debil u rangu ihtijarevica. zeljo i sarajevo dotakli dno...
Sa srecom pasha moj.
solidni 😂