Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."navijači"...to bi bravareva milicija rašutala nogama, sutra bi svi ti "navijači" penzionerima kruh na vrata donosili.
...dobro jaranemoj :)
...promaha, jaranemoj :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...u sta se pretvorila kolevka demokratije, moderne nauke i renesanse, stvarno zalosno.
Nije kolijevka niti jednog od to troje.
Sve civilizacije imaju svoj klimaks. Nakon toga slijedi stanje naguženosti. A vidite, Bosna nije imala klimaks pa ipak važi kao nagužena.
Kad pročitaš ovaj članak, pa posle komentare na taj isti članak nemozes a da se ne zapitaš zašto se igra fudbal....ps. Hoćemo regionalnu ligu u fudbalu, hahahahahahahs
Alarmantno DA,Boysi dosli u Atenu,ovih zajedno sa "bracom" ni na mapi u Zg-u
Pa ovi Grci zajedno sa svojim orthodoxima su jedna velika smijurija.Prvo im se torcida "igrala"i setala atenom(aek-hajduk),dok se niti jedan aekov nije pojavio u Splitu,onda im se na reprezentaciji setali gradom da bi ovi kujavci bacili molotljev na njih,onda im se boysi(na youtube snimak) njih 80ak setalo i pjevalo atenom nista nitko,nedavno u zg na istoj utakmici nitko nije pokusao na ovakav slican nacin kao sad boysi doci u zg i setat se gradom.Ko imalo konta ista zna o cemu pricam.Mada su boysi u prijateljskim odnosima sa panatinim gateom.Grci,Turci,Srbi(grobari-alcatraz) su smjesne navijacke scene
_giovanni Nisi u tom filmu i ne kontas.
To je crnobijeli nijemi film.
A kao ti boysi nebi napali u zagrebu hhhh samo imaju muda ti boysi
je li to, međedino jedna, navodiš kao nešto pozitivno, nešto na šta se treba ugledati?
Ustaška bagra otišla u Grčku iako znaju da ne mogu ući na stadion. Otišli samo da prave nered. To sve treba pomlatiti. A sad ustaše navalite sa minusima.
Genocidaš, bleji na ovčari.
Dobro je da su vas se čete riješile u Srbiji, a i mi ćemo ako Bog da. Umjesto katedrale u Sarajevu će biti velika džamija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja bi njiha pustio da se između sebe potamane. kad već imaju dobru volju.
pajsere, baš si pajser :))
kreteni i jedni i drugi i treći . uništavaju igru sa svojim majmunskim ponašanjem . sve to policija treba izudarati po glavi da se više nequrče !
divide et impera