Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitarikosi cuclajte ga gubari rateratirani
Obuca ili odjeca svejedno je
Emire sretno,mada ti zaslužuješ puno bolji,bogatiji,civilizovaniji itd,klub. Jedno je zabiti gol četvrtfinalisti kupa UEFA(gol rapidu) i zabiti gol posušju.Pa ipak želim da svima(osim FK SARAJEVA:)) do vrha napuniš mrežu,a posebno se unaprijed radujem golovima protiv mrskih mi ekipa selje,čirokog,i svinjskog.
ti si jedna iskompleksirana budala. Zašto ti je stalo da nekog povrijediš.... Ulaznica za zapad košta 6KM, s.e.lj.a.č.i.n.o..... Neću da te vrijeđam svoju bujnu maštu si pokazao kroz ovaj komentar.....
hajmo obuća.....ti si najbolji... Za Sarajevo je super odigro valjda će i za nas.....
cipeliću moj dobri, toliko si me puta obradovao da ti mogu samo zaželiti sve najbolje. istina nije ti neki klub, al šta možemo. čuo sam da će im zbog tebe poskupiti ulaznice, kažu više nema na zapad za 1 KM, sad će bit 1,20 pa bi se najbrojnija navijačka skupina mogla naprasno rasuti. ha, ha, ha, nek ti je sa srećom, al mislim da si se izradio i da će ti prvom prilikom nabrojati sve od familije, u svom poznatom ZE-DO stilu, normalno zna se zbog čega.
haj priznaj da si ti u stvari jedan iskompleksirani strumf iz doline cupova koji bi volio da gleda kako se prepucavaju Robijasi i Horde Zla. Nabiju ti zelju na k.u.r.a.c. i Robijasi i Horde Zla, ma ne samo oni vec i sve mudonje.
Ima da vam ga Obuca sukne i to sarajevu na BP :D
ljudi sta je ovo danas, sve neke bezvezne vijesti... nema ni dodika, ni mesica, ni tihomira, ni komsica, ni kacavende, ni serica, ni pusica, da im se nayebem mame ko ćo\'ek... nema ni onog konja pipa, da bar njegovoj sestri uvalim... uh, usranog li dana
jako zgodan decko :D
emir obuca, prava seljacina, usi klempave, glava velikaaaaaa
Ruud Van Cipelic :) Sretno jarane, puno uspjeha ti zelim u Celiku, samo u duelu sa Sarajevom neka te taj uspjeh zaobdije :)
Emire sve najbolje! Koševo će te dočekati uvijek s poštovanjem!
Emire sretno u Celiku, uvijek si srcem igrao za FK Sarajevo i imas nase postovanje!
Obuca pregazi ovu nasu ligu :D