Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze, nemaju ni Drogbu ni Cecha.
Pa nije svaki dan Bajram. Izvukli se protiv Sportinga na nafaku, protiv Bayerna i Barce dozvjeli svijetska cuda i onda jos dobiju Nijemce na penale. Ako jos osvoje Euro odmah cu da kidnapujem Lamparda i ulazem sve sto imam u loto listice koje ce on popunjavati ili ulagati na berzi.
Jao, englezcica i njihovih zelja. pa vi ljudi nikad necete biti kao npr Njemci, vi pijete čaj ko\' pi.cki.ce kakve. Engleska i fudbal dva razlicita pojma(nekima ce to zvucati cudno), to ce i ovaj turnir da pokaze.
COME ON ENGLAND !
ne rise titulu vam je ionako kupio abramovic ko zna koliko kesa je morao da uleti guardioli, i platiniju, one tekme protiv barce su sumnjive nemoguce da leo messi i barca fulaju onoliko sansi poklopite se nepostojeci tim ste, a sto se tice engleza pa doci ce njima njemci pa cete dobiti od dojclanda 4 komada pa poslije nek geri lineker izjavljuje i dalje kako je proslo vrijeme gdje njemci uvijek na kraju pobjede engleze niti ste bili nogometna sila niti cete to biti, ono 66 vam je fifa nastelila titulu ostetivsi njemce ruski sudija koji je bio podplacen sa 2 kile kavijara
hahah, dee Njemacka ce biti prvak
Da ste ostavili Capella ko sto je Chelsea postavio Di Matea onda bi se mogli nadat.
cuj ovog ljubitelja autobusa