Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendo bitno je da si se odazvao pozivu. I da ti je drago biti dio repke. Svaka cast!
Uuuuuu koliko strucnjaka imamo, sve same ekspertize ovdje, sve potkrepljeno cinjenicama i primjerima. Sve obrazlozeno, jos i uz vlastiti komentar. Sve potpisano. Ma svaka cast. Cudo vas Eurosport ili neka medjunarodna tv kuca ne angazuje da komentarisete utakmice. Pa vi ste genijalci. I ciro me cudi sto se brate ne konsultuje s vama. Abramovic bi isto migao razmisliti o tome.
Supic trenira sa zeljom,gdje ces njega na gol reprezentacije...ovaj mjesec on se unazadio 100%...
@ociii svaka ti dala...odlican komentar...
sta vam je ba ovaj covjek brani do j... kakv supic los malo je rec
djeci vi niste normalni s vasim komentarima.Ovi vam je RUPA od vratara,sami budete vidjeli! To sto je drugi ili treci pricuvni vratar u premieru nista ne znaci. U Canadi bit vratar,sto je Asmir,i nije tesko,zna se da Canada nije nogometna zemlja. Ciro je u pravu sto kaze mali nije provjeren! Ako hocete da vam repka popusi,napadajte Ciru i vrsite pritisak da ga uvrsti u momcad. Ponavljam,mali je RUPA ili kako se nekad govorilo,skretnicar na golu!
dobar ovaj asmir kad bude branio na SP bice extra..
karte za utakmicu BIH TURSKA 062 454 358
@Edin O HRVATSKA MATI BOŠNJE ĆEMO NADIGRATI
@budala U baražu ce biti tvoja majka i onda prolazimo kao brzi voz : )
@ NS BIH Pa evo vozo se \'LIJEPOM NAŠOM BOSNOM\' i čovječe ne moreš blizu Banja Luke,Mostar,Širokog...ceste blokirane zbog prodaje ulaznica kolika je samo navala BILA...OD JUTRA DO SUTRA LJUDI ČEKALI SU SAMO DA DOBIJU ULAZNICU I GLEDAJU \'svoju bosnu\'.
Ja bi da glasamo ako se mi ista pitamo Mislim da je Nemanja zasluzio da bude prvi golman dobor se pokazo i protiv belgije i protiv irana
vidi murinha sto gleda
gdje si bogati dozno tu informaciju?
bošnje opustite se, sigurno idete u baraž, čak i ako izgubite od turske.....jednostavno ne vidim kako bi turska mogla pobijedit sve do kraja....kiksat će sigurno...ili protiv vas, ili u belgiji, a možda i protiv estonije!!! vi samo morate pobijedit armeniju i estoniju,a možete uzet bod protiv već opuštenih španjolaca u zadnjem kolu.....nije mi drago što ćete proći, al mi je drago što će turci ispast...a vi ćete ionako ispast u baražu