Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kakav je ovo igrač bio prije dolaska u Siti, ali nisu samo njega pokvarili skoro svi su bolje igrali u bivšim klubovima nego u ovoj sramoti za fudbal zvanoj Mančester Šiti
Mancini mora iči jer zaista nezna posložiti ekipu niti napraviti taktiku igre ,jeednostavno nemaju svoju igru loši su kao tim a dobri kao pojedinci što znači da je do trenera.A Aguero balavac kao da mu je Tevez otac iste brnje imaju neka šuti i daje više golova.
ajde de majke ti ne s.e.r.e.n.d.a.j nema sebicnijeg idiota od njega..ccc
ste vi pacenici, mrzite Aguera zato sto nismo kolektivno u stanju da priznamo da je puno bolji igrac od našeg Edina Džeke, uzas.... Pa ako je iko davao ikada lopte Dzeki to je onda Sergio Aguero.
j.b. ti on zenu
sad si sebi kupio startnu poziciji u timu do kraja sezone sa ovom izjavam, toliko je strucan i profesionalan tvoj trener :)
Najodvrtaniji igrac na planeti.
izgleda da ovaj Aguero ne voli City pa hoce da ga upropasti podrzavanjem Mancinija