Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edine mi od tebe samo ocekujemo da ga zabijes u lissabon-u abd...sve drugo je nevazno !!!
nikad slabija LP , samo real, barca , man ju i bajern su bas jaki....kad se sjetim proslih godina arsenala, lpoola, pa uvijek mrskog intera, i milana. Niđe veze.
eh kad bi nam svake godine dolazio malmo u pretkolu bilo dobro
ja ovog mancinija retarda!
Kako je samo los bio komentator sinoc. Spavao sam otvorenih ociju. Hajde sve sto je peglo, ali reci da se treneg gostiju preziva Haribo (kao bonbone) i reci da ga je na poluvremenu ispravio nekakav Zelenika (mozda protir ili domar) je vise nego katastrofalno... Kada pogledam na internetu kako španci, talijani, englezi, turci pa cak i arapi prenose utakmice dodje mi da placem...a istjerase Marijana jer je smetao gledateljima (ko fol). Maknite ove kloceve od komentatora sa televizije, ne mogu podnijeti zalupljivanje mozga 90 minuta (ni hipnotiziranje)... P.S. Dzeko je odigrao dobro, al me je dinamo razocarao protiv prosjecnog Ajaxa...
Al dinamo igra strašno ha ha ha ha ha Mamić jede na pakaš
najjaci mi je onaj polu-pismeni komentator boris bilic kaze \"trazbonspor\"..zalosno ftv odron
jadna pobijeda citya a pravo su mi smijesni koliko se raduju...da je hiddink umjesto mancinija ovaj city bi igrao 1/2finale ozbiljniji protivnik i bayern primi gol..fol neke rekorde ruse po smijsenoj bundes ligi ajax hladno 0-2
izvinite ljudi sto sam lose igro NIJE OVO MOJA NOC!!!
Dzeko ok, neznam zasto ga toliko kritikujete..teska tekma, primise gol odmah na pocetku pa onda vadjenje...Silva brate luta nekad sa onom loptom...Kolarov stvarno izmislio fudbal za Klisija..svaki centarsut tanjir...Djonson odlican, neznam zasto ga onaj mijenja...sve u svemu ok...Dzeku ocigledno cuvao za ligu sampiona !!!
Tesko Cityju u nedjelju :)
I ovi Holandjani poceli MAJORIZIRATI \'Rvate :( :D :D :D
Dzeko nece zabit dok ne nadje neku picku :D
dzekson trebo 2 zabit, oba mu skinuse s noge ...
Sta ce Mamic reci na ovu utakmicu protiv ajaksa :D
mislim da cce se opet desiti vulkanska eksplozija dzeke. ovaj aguero je sad bolji stijelac od dzeke sa 7 pogodaka ... ali dzeko ce ubro jako eksplodirati i o tome ce brrrrujati cijela Evropa.
kako bola mozes rec da nema srece vidi ga dokle je dogurao ovoliki kloc