Mancini nije želio riskirati
0
Aguero propustio Stoke City zbog Reala
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam želio da riskiram, a i želio sam dati Džeki dobru minutažu...moram reći da me kloc razočarao, za čitavih 3 minuta koliko je igrao nije uspio dati ni jedan jedini gol, sad će se načekat da opet zaigra
bacim ti kralju drkicu mami u usta
ma kakav dzeko,,,aguero je izmislio nogomet za njega.
Pa,dobro,nije se ni Edin naigrao u prošloj utakmici,tek tri minute. Ako je suditi prema tekstu,onda bi i Dzeko trebao da igra. Možda je Aguero bolji(samo je brži)ali Dzeko ćr prije postići pogodak glavom,neg Aguero i Tevez. Usvakom slučaju nadam se da će Edin igrati. Sretno Dzeko i nedaj Pepeu da \"diše\".
mamu vam sa clixxa sto ne objavljujete moje komentare,stoko iz s.d.a
znam cije cu komentare citati na twiteru >D
@ @boss jadnice, ja DZEKU nisam niti SPOMENUO, a jedini FAN koji shpricka na Dzeksoniusa si ti ;)))
džeko je ko kralj u sitiju. mancini ga neće prodati sve dok neko ne ponudi više od oone cijene za koju je džeko došao. a on da bi džeko prodao on mora dat mu da igra.tako da....
Dzeko je realno losiji igras od Aguera svidjalo se to nama ili ne, ali pored Balotellija bi sigurno morao dobiti prednost jer je za klasu bolji od njega. Tako da ne ocekujte Dzeksona u prvoj minuti u utorak, jer sigurno nece zaigat. Uci ce zadnjih 15minuta i naravno nece uraditi nista jer niko ne igra na njega, i to je to.
Divi ga svega ti pravi KURD sandzackog porijekla
jesi ti još jedan balavi Džekin fan??? siguran sam da bacaš drkicu na sve postere Džeke koji izađu u Avazu
Djaba si propustio biraz gubite i sa tobom i bez tebe ;)
.... a ja mi \"igrachine\" i \"sile\"...... ;))) je-ko ba Aguero??? Eto, Slino, ovaaaj, Balo-teli je igro skoro cijelu tekmu protiv Stoke, pa MAKET nije mogo, a nece ni Aguero protiv Reala..
..I sta sad?Sad očekujete komentare za Dzeku,kako ,zasto..psovke..itd. Na koji jadan pokušaJ vi želite da održite ovaj portal..svaki dan ste sve jadniji,na žalost.